Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Άδωνις Γεωργιάδης ειρωνεύεται τον κόσμο: «Ήξερα οτι θα κλείσουν τα μαγαζιά αλλά δεν γινόταν να το πω γιατί θα έβγαιναν όλοι στους δρόμους» (vid)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ειρωνεύεται τον κόσμο: «Ήξερα οτι θα κλείσουν τα μαγαζιά αλλά δεν γινόταν να το πω γιατί θα έβγαιναν όλοι στους δρόμους» (vid)

«Εγώ όταν ρωτήθηκα χτες είπα ότι πρώτο μας μέλημα είναι να μην έρθει στην Ελλάδα το τρίτο κύμα της πανδημίας. Αφού αποφύγουμε το τρίτο κύμα θα δούμε όλα τα άλλα θέματα, και το άνοιγμα σε ζώνες είναι ένα πιθανό σενάριο. Ήξερα από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ότι θα κλείσουν τα μαγαζιά. Δε γινόταν να το ανακοινώσουμε νωρίτερα γιατί θα έβγαιναν όλοι στους δρόμους. Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Τα έχουμε πάει πολύ καλά σε πρωτοφανείς συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά στο μιλώντας στο Mega, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και Υπουργός Ανάπτυξης, “υπενθυμίζοντας” στους πολίτες ότι τους θεωρεί λίγο … ανεύθυνους, που χρειάζονται κάποιους να τους … μαζεύουν τα γκέμια! ( “Για το καλό τους” βεβαίως – βεβαίως, παρά τους … 4900 θανάτους σε 3 μηνες περίπου!)

Καλά μας κάνουν …

Leave a Reply

twenty − three =

Top