Είστε εδώ

Ντοκουμέντο σοκ από τη γυναικοκτονία στους Άγιους Ανάργυρους: Ο φρουρός του ΑΤ παρακολουθούσε τον 39χρονο που μαχαίρωνε την 28χρονη Κυριακή

Νέο φωτογραφικό ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας για τις ευθύνες των συναδέλφων τους στο μοιραίο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έξω από το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 28χρονη Kυριακή.

Το STAR παρουσίασε φωτογραφικό ντοκουμέντο, που πιστοποιεί πως αν ο φρουρός είχε λειτουργήσει με γρήγορα αντανακλαστικά, πιθανότατα η εξέλιξη να ήταν πολύ διαφορετική.

Είναι μια φωτογραφία που προκαλεί σοκ. Ο σκοπός βγαίνει από το φυλάκιο στην 5η μαχαιριά και τότε αφοπλίζει τον δράστη που βρίσκεται πάνω από το θύμα. Όλα γίνονται μπροστά στο φυλάκιο. Όταν τον αφοπλίζει είναι πια αργά. Το ρολόι δείχνει 22.24 την 1η Απριλίου. Ο,τι γίνεται μετά δεν έχει καμία σημασία γιατί το κορίτσι είναι πια νεκρό.

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ο σκοπός πρέπει να απαντήσει στο βασικό ερώτημα γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο στην πρώτη μαχαιριά. Γιατί δεν είδε τον δράστη την ώρα που πλησίαζε την Κυριακή;

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *