Είστε εδώ

Νίκος Παππάς σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα: “Μαζί φτιάχνουμε το κόμμα των μελών , μαζί θα νικήσουμε τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ”

Στην Πάτρα σε εντυπωσιακή συγκέντρωση, στην οποία παρευρέθηκαν πολλά μέλη, στελέχη, πρώην και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και μέλη της ΤΑ, των ΟΜ, των Νομιαρχιακών, αλλά και Οργανωσεων, συνδικαλιστικών και επαγγελματικών φορέων της Δυτικής Ελλάδας, μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές στις 10 του Σεπτέμβρη, Νίκος Παππάς!

Στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι «μαζί φτιάχνουμε το κόμμα των μελών. Μαζί ορίζουμε τον ρόλο των δομών, που δεν είναι προφανώς να καθυποτάσσουν τη βούληση των μελών. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν ολόπλευρο εκσυγχρονισμό. Εγγυάται μόνο την ολόπλευρη κρίση. Στην οικονομία, στην κοινωνία, στους θεσμούς.

Σε αυτή την προοπτική πρέπει να απαντήσει η αριστερή και δημοκρατική παράταξη. Όλοι εμείς, δηλαδή. Το νέο εμείς, που εκτείνεται από την αριστερά ως το κέντρο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Στην Πάτρα, σε μια πολύ μεγάλη συγκέντρωση, στο πλαίσιο της συγκρότησης της παράταξης της νίκης.
Μαζί οικοδομούμε το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη. Και το κάνουμε πράξη και με τον κόσμο της Πάτρας και της Αχαΐας, την πόλη και τον νομό… κάθε προοδευτικού πολίτη.
Μαζί φτιάχνουμε το κόμμα των μελών. Μαζί ορίζουμε τον ρόλο των δομών, που δεν είναι προφανώς να καθυποτάσσουν τη βούληση των μελών.
Μαζί υλοποιούμε τις αποφάσεις μας για διεύρυνση και μετασχηματισμό.
Μαζί παίρνουμε κάθε διάθεση προσφοράς και συμμετοχής, κάθε φωνή και κάθε διάθεση ανατροπής και στήνουμε την παράταξη της νίκης.
Μαζί ξαναφέρνουμε κοντά μας κάθε άνδρα και κάθε γυναίκα, κάθε πολίτη αριστερό, προοδευτικό, κεντρώο, κεντροαριστερό, μετριοπαθή και τη νεολαία μας.
Μαζί θα νικήσουμε τον Μητσοτάκη και τη Ν.Δ.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εγγυηθεί κανέναν ολόπλευρο εκσυγχρονισμό. Εγγυάται μόνο την ολόπλευρη κρίση. Στην οικονομία, στην κοινωνία, στους θεσμούς.
Σε αυτή την προοπτική πρέπει να απαντήσει η αριστερή και δημοκρατική παράταξη. Όλοι εμείς, δηλαδή. Το νέο εμείς, που εκτείνεται από την αριστερά ως το κέντρο.
Συνεχίζουμε για την παράταξη της νίκης, για τη νίκη της παράταξης.
Ευχαριστούμε ολόψυχα για τη συστράτευση και τη συμμετοχή.
Μαζί μας, μεταξύ άλλων, ήταν οι βουλευτές Σ. Αναγνωστοπούλου και Α. Παναγιωτόπουλος, οι πρώην βουλευτές Γ. Κυριακόπουλος, Γ. Μουζάλας και Α. Ριζουλης, τα μέλη της Κ.Ε. Σ. Σιδέρη, Ε. Συμεωνιδου, Κ. Βουκελατος, Γ. Παναγοπούλου και Μ. Σιδηροπουλος.λ, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Γ. Βαγενάς και το μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Μ. Μάκρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμου Πάτρας, Γ. Τσιμπούκης και Γ. Λάμπρου, ο γραμματέας της Ομοσπονδίας υπαλλήλων ΟΑΕΔ, Κ. Τηλιγάδας, ο στρατηγός ε.α. της Ελ.
ΑΣ., Α. Αποστολόπολος, ο αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., Ν. Κοτρωνιάς, πολλά μέλη της Ν.Ε. Αχαΐας και Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Και ο Άγγελος Τόλκας, υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς μου.

Μια σκέψη στο “Νίκος Παππάς σε μεγάλη συγκέντρωση στην Πάτρα: “Μαζί φτιάχνουμε το κόμμα των μελών , μαζί θα νικήσουμε τον Μητσοτάκη και τη ΝΔ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *