Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Νίκος Μωραΐτης για Μποφίλιου: Παράσημα στο πέτο να σε κατασπαράζουν Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Γ.Λοβέρδος

Νίκος Μωραΐτης για Μποφίλιου: Παράσημα στο πέτο να σε κατασπαράζουν Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Γ.Λοβέρδος

Τα ακραία τίποτα αυτής της χώρας βγήκαν να νουθετήσουν την Μποφίλιου. Δεν είναι φίλη μου, δεν έχω προσωπικές σχέσεις και συμφέρον να την υπερασπιστώ. Ακόμα καλύτερα, λοιπόν, για να πω: ΩΣ ΕΔΩ. Όταν σε κατασπαράζουν Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Γ. Λοβέρδος, αυτά είναι παράσημα στο πέτο“.

Αυτό έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter απαντώντας σε όσους επιτέθηκαν στη Νατάσα Μποφίλιου για όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην “Εφημερίδα των Συντακτών” και το Δημήτρη Κανελλόπουλο.

Αφορμή για την επίθεση από την “αφρόκρεμα” της εγχώριας διανόησης η απάντηση που έδωσε η τραγουδίστρια στο ερώτημα αν θεωρεί ότι η ΕΕ είναι δικτατορία.

«Φυσικά και είναι. Θα ήταν ωραίο να γινότανε μια παγκόσμια επανάσταση. Εγώ στα βάθη της ψυχής μου είμαι τροτσκίστρια. Θα μου πεις, βέβαια, είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο; Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό. Αλλά τώρα αισθάνομαι εντελώς παροπλισμένη», δήλωσε εξαγριώνοντας τους απανταχού Μενουμεβρώπηδες που βρήκαν ευκαιρία να στάξουν “χολή” αποκαλώντας την από “χαζοβιόλα που δεν ρισκάρει τίποτα” που μπορεί να κάνει “και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε” (Τατσόπουλος), “αγράμματη, άσχετη, ανιστόρητη” (Γ.Λοβέρδος) μέχρι “γνήσια επίγονο των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων” (Μπογδάνος).

Τι κι αν μίλησε για τις απειλές που δέχτηκε όταν τοποθετήθηκε δημόσια κατά της Χρυσής Αυγής («θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου») ή για το ότι κάποιος έφτασε να την φτύσει στο δρόμο;

Άλλα φαίνεται είναι για κάποιους τα σημαντικά…

 

 

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

One thought on “Νίκος Μωραΐτης για Μποφίλιου: Παράσημα στο πέτο να σε κατασπαράζουν Μπογδάνος, Τατσόπουλος, Γ.Λοβέρδος

  1. Το δίκαιο είναι κάπου πιο εκεί απ’ τη μέση. Οι επαναστάτες εκ του ασφαλούς, δεν εμπνέουν όραμα, δεν αποτελούν πλέον όχημα μεταφοράς ιδεών και κοινωνικών πόθων, αποτρέπουν την λαϊκή συμμετοχή και είναι καθ΄όλα αναποτελεσματικοί για ιστορικές ανατροπές.

Leave a Reply

Top