Είστε εδώ

Νέα ήθη και έθιμα από τη Νέα Δημοκρατία: Στα γραφεία της στη Συγγρού το Γραφείο Εκλογών του συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά

Για πρώτη φορά στην ιστορία το Γραφείο Εκλογών συνδυασμού που διεκδικεί Περιφέρεια στεγάζεται εντός του κόμματος που έχει δώσει το χρίσμα!

Νέα ήθη και έθιμα από τη Νέα Δημοκρατία και τον Νίκο Χαρδαλιά, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου. Αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ενώ εξακολούθησε να είναι ταυτόχρονα και υφυπουργός Άμυνας και τώρα γίνεται γνωστό ότι τα γραφεία της παράταξής του θα φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Λεωφόρο Συγγρού!

Το Γραφείο Εκλογών του Συνδυασμού «Αττική Μπροστά», της οποίας ηγείται, βρίσκεται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Πειραιώς 62, όπως έμαθαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι 214 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν με έγγραφο που παρέλαβαν, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των εκλογών, πως το Γραφείο Εκλογών, το «στρατηγείο» αν θέλετε, του συνδυασμού στεγάζεται στο κτήριο των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Το έγγραφο φιλοξενεί τα χρήσιμα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις της Κεντρικής Γραμματείας του Συνδυασμού, η οποία βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού, του Γραφείου Εκλογών, καθώς επίσης τα στοιχεία του λογιστή του συνδυασμού και του υπεύθυνου εκτυπώσεων ψηφοδελτίων του συνδυασμού.

Τα μάτια όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έπεσαν φυσικά στο νούμερο 2 της λίστας που αναφέρει ότι το Γραφείο Εκλογών βρίσκεται εντός των γραφείων της ΝΔ, κάτι το οποίο συζητήθηκε εντόνως σε «πηγαδάκια» που δημιούργησαν.

Δείτε το έγγραφο που παρέλαβαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Νίκου Χαρδαλιά:

ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *