Είστε εδώ

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον θάνατο του 29χρονου – Στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύεται η μητέρα του – Η κατάσταση των τραυματιών

Επίσημη ενημέρωση για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, μετά την δολοφονική επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέδωσε ο «Ερυθρός Σταυρός».

Παράλληλα, γίνεται γνωστή και η κατάσταση της υγείας των τραυματιών, με τη μητέρα του 29χρονου σύμφωνα με την ΕΡΤ, να μην αντέχει στο άκουσμα της είδησης του χαμού του παιδιού της και να μεταφερθεί σε καρδιολογική κλινική, όπου και παρακολουθείται.

Το «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ανακοίνωσε ότι:

«Την 7η / 8η Αυγούστου 2023, μεταμεσονύκτιες ώρες, διακομίστηκαν μέσω Σ/ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής οι κατωτέρω ημεδαποί και αλλοδαποί (Κροατικής Υπηκοότητας), οι οποίοι ενεπλάκησαν σε συμπλοκές οπαδικής – χουλιγκανικής βίας, που έλαβαν χώρα από τις 23:00 της 7ης Αυγούστου 2023 στη συγκεκριμένη περιοχή, μεταξύ οπαδών.

Αναλυτικά η κατάσταση υγείας και τα στοιχεία εκτίθενται ως ακολούθως:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (22 ετών), διεκομίσθη με ασθενοφόρο, σε ανακοπή ΝΕΚΡΟΣ, στις (23:45 hrs) με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου, (από Τέμνον και νύσσον όργανο), από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

– Διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική λόγω υποσκληριδίου αιματώματος (συνεπεία ξυλοδαρμού).

3) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), εισήχθη ως πολυτραυματίας εις Α΄ Χειρουργική Κλινική ( Κάταγμα ωλένης, Θλαστικό κεφαλής).

4) Ημεδαπός υπήκοος, (45 ετών), αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε.

5) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), εισήχθη μετά από έλεγχο (συνέπεια ξυλοδαρμού).

6) Αλλοδαπός υπήκοος, (21 ετών), αντιμετωπίσθηκε για θλαστικά τραύματα και αποχώρησε (ως κρατούμενος της Αστυνομίας)

7) Αλλοδαπός υπήκοος, (20 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικά τραύματα.

8) Αλλοδαπός υπηκοος, (21 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικό τραύμα, (συνέπεια ξυλοδαρμού).

9) Αλλοδαπός υπήκοος, (25 ετών), αντιμετωπίστηκε για κάκωση ποδοκνημικής (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε, ως κρατούμενος της Αστυνομίας.

10) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική, λόγω ΚΕΚ (συνέπεια ξυλοδαρμού).

Τελικό σύνολο: Εισαγωγές: (04)

– Ημεδαποί: (03)

– Αλλοδαποί: (01)»

ΠΗΓΗ: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *