Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Να γιατί ο Βενιζέλος “ξερογλειφόταν” με τον Ματαρέλα! Ο Αντώναρος αποκαλύπτει ότι προορίζουν τον Παπαδήμο για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020!!!

Να γιατί ο Βενιζέλος “ξερογλειφόταν” με τον Ματαρέλα! Ο Αντώναρος αποκαλύπτει ότι προορίζουν τον Παπαδήμο για επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020!!!

“Ποιος δικαιούται να προστατεύει τον λαό από τις επιλογές του;” αρθρογράφησε στο Βήμα της Κυριακής ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή την απαραδεκτη παρέμβαση στο Δημοκρατικό πολίτευμα, από τον Πρόεδρο της Ματαρέλα, αρνούμενος να διορίσει υπουργό Οικονομικών το πρόσωπο που προτάθηκε από τον πρωθυπουργό στον οποίο έδωσε ο ίδιος εντολή, με την αιτιολογία ότι οι απόψεις του δημιουργούν ανησυχία σχετικά με τη θέση της Ιταλίας στην ευρωζώνη, διαφώνησε ουσιαστικά με τις προγραμματικές θέσεις της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που συγκροτήθηκε από τα «Πέντε Αστέρια» και τη Λέγκα. Ο Βενιζέλος σχολιάζει τη στάση Ματαρέλα με το βλέμα προς τον Προκόπη Παυλόπουλο … και σήμερα ο Ευ Αντώναρος αποκάλυψε και ποιος προοριζεται για την ΠτΔ το 2020…

«Το όνομα κυκλοφορεί εδώ και εβδομάδες. Πολύ αξιόπιστη πηγή μου το είχε αναφέρει από τον Απρίλιο. Σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας σε διαφορα sites. Αρα δεν έχω δικαίωμα να σιωπήσω άλλο. Λουκάς Παπαδήμος. Ναι αυτό το πρόσωπο — σύμφωνα και με τις πληροφορίες μου και με τα δημοσιεύματα — φαίνεται να επιλέγουν γνωστοί και μη εξαιρετέοι κύκλοι ως τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2020. Η θέση μου, η θέση μας απλή. Δεν έχουμε ανάγκη από άλλο Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί έχουμε εξαιρετικό Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον Προκόπη Παυλόπουλο. Το έχω πει συχνά και το επαναλαμβάνω: Θέλει η χώρα σταθερότητα; Αν ναι – που είναι πάντα το ζητούμενο — τότε πρέπει τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Νεα Δημοκρατία) που το 2015 εξέλεξαν τον κ. Παυλόπουλο ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ότι θα τον ξαναψηφίσουν το 2020 για άλλη μια θητεία. Κυρίως η ΝΔ πρέπει να πάρει ξεκάθαρη θέση αφού δεν έχει κανένα μα κανένα λόγο να υποστηρίξει άλλον υποψήφιο — και μάλιστα από το σημιτικό περιβάλλον. Εκτός αν η σημερινή ηγεσία της έχει άλλα σχέδια κι άλλες δεσμεύσεις».

Leave a Reply

Top