Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Μόνο μία Περιφερειάρχης υπάρχει στην Ελλάδα!

Μόνο μία Περιφερειάρχης υπάρχει στην Ελλάδα!

Οι βροχές έπνιξαν την Ήπειρο και την Κέρκυρα, ευτυχώς χωρίς νεκρούς, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Και όμως.

Ουδείς ασχολείται με το που είναι και το τι κάνουνε οι αντίστοιχοι Περιφερειάρχες, Καχριμάνης και Γαλιατσάτος. Και είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να δούμε πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις για δήθεν “παραλήψεις”, “εγκλήματα” ή άλλα, φοβερά και τρομερά, από δαιμόνιους ρεπόρτερς που… ξεσκονίζουν τα πάντα όλα προκειμένου να “αποκαλύψουν” συγκλονιστικές ευθύνες των Περιφερειακών Αρχών απέναντι στις συνέπειες μιας πλημμύρας (ή μιας πυρκαγιάς, για να θυμηθούμε τη μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τη Ζάκυνθο φέτος τον Αύγουστο, όταν οι πάντες κυνηγούσαν τη Δούρου, για να της προσάψουν τα πάντα όλα).

Το ίδιο έκαναν και τώρα, χρησιμοποιώντας ως εργαλεία για τη σπίλωση ενός προσώπου, το θάνατο 24 ανθρώπων. Όχι φυσικά γιατί νοιάζονται αλλά γιατί έτσι εκτελούν τα πληρωμένα τους συμβόλαια. Και φυσικά, μακάρι να μην θρηνήσουμε νεκρούς από τις πλημμύρες στη Δυτική Ελλάδα.

Όμως ακόμη κι αν συμβεί το απευκταίο, είναι δυστυχώς σίγουρο ότι ούτε και τότε θα σπεύσουν εφημερίδες, ιστοσελίδες, και σόσιαλ μίντια να αναζητήσουν ποιές, πόσες και τι είδους είναι οι ευθύνες των Περιφερειαρχών.

Αλλά συγχωρέστε με, ξέχασα. Μία είναι η Περιφερειάρχης στην Ελλάδα: η Ρένα Δούρου. Που έχει ευθύνη για τα πάντα: από τις πλημμύρες, τους καταποντισμούς, τα μπαζωμένα από την εποχή Μεταξά ρέματα, την άναρχη πολεοδομία από την εποχή του Καραμανλή, τα νόμιμα αυθαίρετα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις δόξες της ψηφοθηρίας τους, τις φωτιές, τον δάκο, τη μουχρίτσα, τα κολεόπτερα, και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους μας. Να τα λέμε αυτά….

Αντζελίνα η Συριζαία

 

(φωτογραφία από το enetpress.gr)

One thought on “Μόνο μία Περιφερειάρχης υπάρχει στην Ελλάδα!

  1. Δυστυχώς, όποιος συμψηφίζει και συμψηφίζεται είναι απόλυτα συντηρητικός μέχρι ολοκληρωτικός. Λυπάμαι!!
    Η δική μας κωλυσιεργία ανταλλάσσεται με την φασαρία των άλλων … και μάλιστα των λαμόγιων!!! Πρώτη φορά εκπόρνευση

Leave a Reply

Top