Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μήνυμα ανατροπής στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΟΜ Αμπελοκήπων όπου ψήφισε για το 3ο Συνέδριο (vid)

Μήνυμα ανατροπής στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την ΟΜ Αμπελοκήπων όπου ψήφισε για το 3ο Συνέδριο (vid)

Μαζί για τη μεγάλη νλικη και την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ προσήλθε για να ψηφίσει για το 3ο Συνέδριο του κόμματος!

Στην ΟΜ Αμπελοκήπων για την εκλογή συνέδρων ενόψει του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έκανε την ακόλουθη δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία σε όλη την Ελλάδα αυτές τις μέρες ψηφίζουν για να εκλέξουν τους συνέδρους τους για το 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που φιλοδοξούμε να είναι ένα συνέδριο τομής, ένα συνέδριο το οποίο θα θέσει τις βάσεις ώστε να κάνουμε μια νέα αρχή με την κοινωνία στην πρώτη γραμμή.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΟΜ Αμπελοκήπων

Να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ πιο μαζικό, ανανεωμένο, ελκυστικό, ισχυρό, ικανό να εμπνεύσει την κοινωνία, μαζί με την κοινωνία, για τη μεγάλη ανατροπή, την μεγάλη νίκη στις ερχόμενες εκλογές, προκειμένου να κρατήσουμε όρθια την κοινωνία, σε μια περίοδο που δυστυχώς εκ νέου χειμάζεται. Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία που πιστεύουμε ότι θα δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις».

Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΟΜ Αμπελοκήπων
Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΟΜ Αμπελοκήπων
Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΟΜ Αμπελοκήπων

Αφήστε μια απάντηση

Top