Είστε εδώ
Home > FAQ media > Μια παραίτηση από την ΕΡΤ, δύο παλιές ιστορίες από το Ραδιομέγαρο

Μια παραίτηση από την ΕΡΤ, δύο παλιές ιστορίες από το Ραδιομέγαρο

Πολλές συζητήσεις έχει προκαλέσει στο Ραδιομέγαρο, η παραίτηση του Νίκου Μιχαλίτση από τη θέση του διευθυντή Τεχνολογίας της ΕΡΤ.

Και όσοι συζητούν, λένε πολλά…

Αναφέρουν, για παράδειγμα, ότι το timing της παραίτησης ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία ο πρώην πλέον διευθυντής δεν διένυε και τις καλύτερες ημέρες του στην Αγία Παρασκευή.

Οι περισσότεροι «μνημονεύουν» την κακή κατάσταση των τεχνικών υπηρεσιών της ΕΡΤ αλλά και την αποτυχία της προμήθειας επίγειων ψηφιακών πομπών για τη Δημόσια Τηλεόραση, μέσα από αλλεπάλληλους διαγωνισμούς που δεν καρποφόρησαν.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την πλήρη εξάρτηση του δημόσιου Οργανισμού από μια ιδιωτική εταιρεία, τη DIGEA. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τόσο στη μετάδοση του σήματος όσο και για την κατάσταση ομηρείας στην οποία είχε περιέλθει η ΕΡΤ από τους καναλάρχες-ιδιοκτήτες του παρόχου ψηφιακού σήματος.

Υπάρχουν και αυτοί, βεβαίως, που θυμούνται ότι Ν. Μιχαλίτσης έσπευσε να υπερασπιστεί τον -άλλοτε ισχυρό άνδρα της ΕΡΤ, επί ημερών Θ. Ρουσόπουλου- Χρήστο Παναγόπουλο, ο οποίος κατηγορήθηκε για απιστία σε βάρος του δηµοσίου για τη διανοµή µπόνους, ύψους 2,2 εκατ. ευρώ σε διάστηµα τριών ετών, χωρίς τεκµηριωµένη αιτιολόγηση.

Οι ιστορίες που έρχονται στην επιφάνεια είναι αρκετές.

Φαίνεται πως μια παραίτηση δεν μπορεί να τις καλύψει.

Leave a Reply

Top