Είστε εδώ

Μη χαλάμε σάλιο…

Μπογδάνος και κομπανία, κοινός αγώνας. Είτε από πεποίθηση. Είτε από υπολογισμό. Η μόνη «κόκκινη γραμμή», είτε μιλούν για τον Ερντογάν, είτε για τον Τσίπρα, είτε για την Τουρκία είτε για την Ελλάδα, είναι μία. Κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή είναι η «ιδεολογία» τους. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης της – ο Θεός να την κάνει – εκπομπής του Μπογδάνου. Να χύνει χολή κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Να χύνει χολή κατά του πρωθυπουργού.
Ανήκει στα ορφανά εκείνων που δεν έχουν ακόμη χωνέψει ότι η Ελλάδα έχει περάσει σε νέα εποχή. Εκείνη του Τσίπρα.

Παρά τις τρικλοποδιές που έβαλαν όλα τα κυκλώματα προκειμένου να μην έλθει η Αριστερά στην εξουσία. Και σήμερα μάλιστα, τα κυκλώματα αυτά δεν δίστασαν δια στόματος του πρώην υπουργού Βρούτση, του βουλευτή – πολίστα Μαυρωτά, με τη στήριξη των Μπογδάνου, Πορτοσάλτε και λοιπών εξαπτέρυγων να επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν τους νεκρούς της Μαρφίν.
Σιγά μην δίσταζαν. Ο λαϊκισμός είναι η δεύτερη φύση τους. Η πρώτη είναι η χυδαιότητα. Η δε ειδικότητά τους να παραπληροφορούν. Και να διαστρεβλώνουν.
Ούτε η ντροπή τους πιάνει. Ούτε τίποτε.
Μόνο καμιά ροχάλα. Που γρήγορα θα σκουπίσουν για να συνεχίσουν να κολυμπάνε στο βούρκο που γνωρίζουν τόσο καλά…
Ας μη χαλάμε το σάλιο μας λοιπόν…
Αντζελίνα η Συριζαία

Μια σκέψη στο “Μη χαλάμε σάλιο…

  1. Οι σκατοκέφαλοι Προύτσηδες και Βρωμοτάδες με τη σύμπραξη και αρωγή Τσογλανων και Πορδοσάλτε, τί άλλο θα ξερνούσαν από Σκατά!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *