Είστε εδώ

Μέσα σε 37″ … ο Γιάννης Μαντζουράνης τελειώνει Μητσοτάκη: Ο κυβερνήτης της συμφοράς πήρε στον λαιμό του 700.000 νοικοκυριά (vid)

Με τρεις δηλώσεις, μόλις, 37 δευτερολέπτων, ο Γιάννης Μαντζουράνης καταδεικνύει στο νέο βίντεο που ανήρτησε στο Facebook, τον απόλυτο παραλογισμό στον οποίο έχει καταδικάσει 700.000 νοικοκυριά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με συνέπεια, συνέχεια και σταθερότητα ο κυβερνήτης της συμφοράς πήρε στο λαιμό του εκατομμύρια πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πολύ σκληρό χειμώνα.
Με την πρώτη δήλωσή του, στις 4 Νοεμβρίου του 2021, ο κυβερνήτης της συμφοράς διαμηνύει στους πολίτες ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου θέρμανσης στα νέα σπίτια.
Ούτε ένα χρόνο μετά, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2022, καλεί 700.000 νοικοκυριά να μετατρέψουν τη θέρμανσή τους από φυσικό αέριο σε πετρέλαιο θέρμανσης.
Αμέσως μετά ο Στέλιος Πέτσας, κυνικά και χυδαία επιτίθεται στους πολίτες με το αμείλικτο «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».
«Μήπως ν’ αλλάξουμε πρωθυπουργό αντί για λέβητα;» είναι το ρητορικό ερώτημα με το οποίο καταλήγει το βίντεο που ανήρτησε ο δικηγόρος και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης.

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Μέσα σε 37″ … ο Γιάννης Μαντζουράνης τελειώνει Μητσοτάκη: Ο κυβερνήτης της συμφοράς πήρε στον λαιμό του 700.000 νοικοκυριά (vid)

  1. Τώρα, κανονικά τα 700.000 νοικοκυριά θα πρέπει να τον χρεώσουν ή την αλλαγή καυστήρα, εφόσον το κάνουν, ή το επιπλέον κόστος της χρήσης φυσικού αερίου που τους επέβαλε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.