Είστε εδώ

Με υπογραφή Μακρόν … το όνομα του νέου κόμματος των “11” που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ: “Αριστερά Μπροστά” …

«Αριστερά Μπροστά». Στο όνομα αυτό για το νέο κόμμα που προέκυψε από τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν ο Αλέξης Χαρίτσης, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι άλλοι οκτώ βουλευτές που έχουν συγκροτήσει ήδη μια ξεχωριστή Κοινοβουλευτική Ομάδα μαζί με τα στελέχη που διαφώνησαν με τις απόψεις του Στέφανου Κασσελάκη και αποκολλήθηκαν από το κόμμα που έγινε κυβέρνηση επί των ημερών του Αλέξη Τσίπρα.

Το όνομα «Αριστερά Μπροστά» του νέου πολιτικού κόμματος που θα έχει πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Αλέξη Χαρίτση, κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Νάσο Ηλιόπουλο και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέτη Πέρκα αναμένεται να οριστικοποιηθεί αύριο Σάββατο.

Για κάποιους, το όνομα «Αριστερά Μπροστά» ίσως παραπέμπει στο κίνημα «En Marche» που δημιούργησε ο Εμανουέλ Μακρόν κόντρα στους παλαιούς κομματικούς σχηματισμούς της Γαλλίας και κατάφερε να εκλεγεί (αλλά και να επανεκλεγεί το 2022) πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ

7 σχόλια στο “Με υπογραφή Μακρόν … το όνομα του νέου κόμματος των “11” που έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ: “Αριστερά Μπροστά” …

  1. Κάποιος τους αποκάλεσε “κόμμα μιάς σαιζόν..”
   Αυτή θα είναι τελικά όλη η διαδρομή τους.

   Και αν νομίζουν ότι ξαφνικά τα κανάλια τους αγάπησαν ή εκτίμησαν το πολιτικό τους εκτόπισμα.., πολύ σύντομα θα προσγειωθούν στην πραγματικότητα… (η αφάνεια πρό των πυλών).
   Εδώ θα είμαστε 😎

 1. Μπαλαντέρ σε κεντροδεξιά σενάρια, λυπάμαι τον απλό κόσμο που θα τους βοηθήσει (αν και όχι πολλοι)

 2. “Αριστερά Μπροστά Συστημικά”.

  Είμαστε εδώ σαν η λογική αριστερά, θα σας τα λέμε στρογγυλά αλλά με πλατειές προτάσεις που όλοι θα καταλαβαίνουν από κάτι αλλά όλοι τίποτα ολόκληρο, θα μιλάμε στους σωστούς Δανίκες, κι έτσι με την έγκριση που θα μας δώσει το σύστημα θα παίξουμε το χαρτί του λαού των βορείων προαστίων που θέλουν κι αυτοί ένα μοντέρνο άλλοθι εκπροσώπησης γιατί όλα τάχουν, πλούτο, μόρφωση, αναγνώριση αλλά τόσα χρόνια με τον Κυριάκο φθάρθηκε το κύρος μας και νά αυτοί οι σουλουπωμένοι είναι ότι πρέπει, όχι σαν τον αγριάνθρωπο τον κρητικό

  Chic παιδί μου chic

 3. Ο Χαρίτσης μιλάει γιά εκφυλισμό τού σύριζα λόγω Κασσελάκη ενώ αυτοί ήτανε στόν σύριζα από τά γεννοφάσκια τους. Γι’αυτό από 36% έφτασε στό 17% ; είναι λόγω τού αγώνα πού δώσανε προεκλογικά. Μάλλον τόν αγώνα τόν δώσανε κρυμμένοι γιατί δέν τούς πήρε πουθενά τό μάτι μας. Μόνο τόν Τσίπρα βλέπαμε νά αλωνίζει τήν ελλάδα, τραγικά μόνος, μέ όλους αυτούς τούς μαραντζίδηδες στά υπόγεια νά σχεδιάζουν τίς άνομες πράξεις τους. Κύριε (;) Χαρίτση κρύψου πάλι στήν τρύπα σου καί μή μιλάς. Δέν σέ παίρνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *