Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μας δουλεύουν κανονικά! Βρήκε τη λύση η Γιαμαρέλλου για τον συνωστισμό των επιβατών στα ΜΜΜ: Περπάτα, πήγαινε με τα πόδια,γύρισε με τα πόδια, είναι καλή άσκηση αυτή…(vid)

Μας δουλεύουν κανονικά! Βρήκε τη λύση η Γιαμαρέλλου για τον συνωστισμό των επιβατών στα ΜΜΜ: Περπάτα, πήγαινε με τα πόδια,γύρισε με τα πόδια, είναι καλή άσκηση αυτή…(vid)

Καθημερινά αποδεικνύεται πόσο ξεκομμένοι από την κοινωνία και τα πραγματικά,καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι στην κυβέρνηση αλλά και γενικά όποιος τελικά παίρνει αποφάσεις σε αυτή την περίοδο του δεύτερου κύματος του κορονοϊού.

Από το καλοκαίρι γίνεται συζήτηση για το συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς και για την ανάγκη να πυκνώσουν τα δρομολόγια προκειμένου οι επιβάτες να μην συνωστίζονται.

Ο αρμόδιος υπουργός Κ.Αχ.Καραμανλής μιλούσε στα τέλη Αυγούστου για fast track διαδικασίες προκειμένου να αυξηθεί ο στόλος και να γίνουν προσλήψεις, διαδικασίες που είναι τόσο fast track που θα φέρουν αλλαγές (έλεγε τότε) στις αρχές του νέου χρόνου!

Και μέχρι τότε, με τα κρούσματα στην Αττική να αποτελούν πλέον τα μισά ή πάνω από τα μισάτων συνολικών κάθε μέρα, τι γίνεται;

Βρήκε τη λύση η κ.Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια παθολογίας λοιμωξιολογίας στο ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Ειδικών του υπουργείου Υγείας, γνωστή για τις απόψεις της σχετικάμε τη Θεία Κοινωνία που δεν κολλάει κορονοϊό:

“Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία. Παρόλο που το πήγαμε 7 το πρωί, 8 το πρωί,9 το πρωί, μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δεν φτάνουν. Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή” είπε συγκεκριμένα, γελώντας κιόλας στις τελευταίες της λέξεις, μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ.

Για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι “ναι, το είπε” δείτε και στο βίντεο από την ERT εδώ (στο 26.45)

Εννοείται ότι οι παρουσιαστές Χρύσα Παπασταύρου και Κώστας Παπαχλιμίντζος δεν σχολίασαν καν την κυριολεκτικά “αστεία” πρόταση της ειδικού του υπουργείου Υγείας…

2 thoughts on “Μας δουλεύουν κανονικά! Βρήκε τη λύση η Γιαμαρέλλου για τον συνωστισμό των επιβατών στα ΜΜΜ: Περπάτα, πήγαινε με τα πόδια,γύρισε με τα πόδια, είναι καλή άσκηση αυτή…(vid)

  1. Καλά πρόκειται για πολύ επικίνδυνων ηλιθίων!!! Υπάρχει κάποιος από την ΝΔ να τους μαζέψει όλους αυτούς, μια και δεν υπάρχει εισαγγελέας (σοβαρός και υπεύθυνος όπως θα άρμοζε)!!! Δώστε μια κάποια λύση, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

  2. Υπαρχει,και ειναι και αξιολολογος,απο μικρος.Προκειται για τον Δ.Βαρτζοπουλο,βουλευτη ΝΔ στη Θεσ/νικη,με ειδικοτηττα ψυχιατρου.

Leave a Reply

six + 1 =

Top