Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μαρτυρία που “έκαψε” Λιγνάδη: Μου είπε “αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα (vid)

Μαρτυρία που “έκαψε” Λιγνάδη: Μου είπε “αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα (vid)

Η γυναίκα που φαίνεται πως «έκαψε» τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς ήταν στο στενό του περιβάλλον για 19 χρόνια και η κατάθεσή της άνοιξε το δρόμο για τη σύλληψη του άλλοτε καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, είπε για τις απειλές που δέχθηκε από εκείνον όταν αποφάσισε να μιλήσει το 2016.

Η γυναίκα κατέθετε επί τουλάχιστον 4 ώρες την Παρασκευή το βράδυ και την επόμενη ημέρα, ήρθε η σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η γυναίκα αυτή όταν ήταν 19 ετών και ενώ σπούδαζε σε πανεπιστήμιο μεγάλης επαρχιακής πόλης, γνώρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τον ερωτεύτηκε και για 19 χρόνια μπαινόβγαινε στο σπίτι του. Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε με ανήλικα αγόρια και κορίτσια το 2016, αντέδρασε.

«Του είπα: Θα πάω στην Αστυνομία και θα σε δώσω. Μου απάντησε: Αν τολμήσεις να μιλήσεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα», ανέφερε σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η γυναίκα κατέθεσε ότι φοβόταν για τη ζωή της και κράτησε το στόμα της κλειστό. Ένα χρόνο αργότερα σταμάτησε να συναντάει τον σκηνοθέτη. Όμως μέχρι τότε είχε δει πολλά…

«Όταν τον επισκεπτόμουν στο σπίτι του, κάποιες φορές έβλεπα νεαρά αγόρια αλλά και κορίτσια να φεύγουν. Κι όταν εγώ έφευγα, κάποια άλλα έρχονταν», είπε μεταξύ άλλων.

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα για τον σκηνοθέτη, η γυναίκα αποφάσισε να μιλήσει. Και η κατάθεσή της, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική για την υπόθεση.

πηγή: thecaller.gr

Leave a Reply

nineteen − two =

Top