Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ανοίγουν τώρα τα στόματα των γειτόνων του Λιγνάδη: Ακούγαμε φωνές αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες, μπαινόβγαιναν ανήλικοι ακόμα και τη νύχτα (vid)

Ανοίγουν τώρα τα στόματα των γειτόνων του Λιγνάδη: Ακούγαμε φωνές αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες, μπαινόβγαιναν ανήλικοι ακόμα και τη νύχτα (vid)

Την ώρα που έχουν κατατεθεί μηνύσεις και καταγγελίες κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, που ο σκηνοθέτης που τελικά μάλλον δεν βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων για το…”τίποτα” έχει συλληφθεί και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί στην Ανακρίτρια, οι γείτονές του στο Μεταξουργείο άρχισαν να μιλούν για τα δεκάδες παιδιά που επισκέπτονταν το σπίτι του ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, για τις φωνές που ακούγονταν από το διαμέρισμά του και για “κάτι περίεργο” που συνέβαινε για χρόνια στη γειτονιά τους.

Συγκεκριμένα, σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη αποκαλύπτουν πως άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα του ογδόου ορόφου στο Μεταξουργείο.

“Δημ: Τι ακούγατε; Ακούγατε φωνές; ”
“Καμία φορά ναι, αλλά λέγανε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό” λέει γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μία μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλε πως όταν ήταν 15 χρονών της έκοψε τον δρόμο μέσα στην πολυκατοικία. Λίγα χρόνια αργότερα της πρότεινε να πιούνε καφέ για να την… βοηθήσει με τα μαθήματά της!

“Το μόνο που είχε κάνει. Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά.
Δημ: Έκανε κίνηση ήταν επιθετικός;
-Όχι.
Δημ: Της έκοψε τον δρόμο;
-Αυτό.
Δημ: Πόσο χρονών ήταν η κόρη σας τότε;
-15 λέει άλλη γειτόνισσα.

Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου. Δημ: Τι της είπε; Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι. Δημ: Της είπε έλα να πάμε για καφέ; Ναι της είπε έλα να πάμε για καφέ”.

Γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη καταγγέλλουν στον ΣΚΑΙ πως ήξεραν εδώ και χρόνια πως κάτι περίεργο συνέβαινε στην γειτονία τους…

Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι ”πάμε στον κ. Λιγνάδη“.

Οι μαρτυρίες από τη γειτονιά του Δημήτρη Λιγνάδη είναι πραγματικά σοκαριστικές. Μία γειτόνισσα του είπε στην κάμερα του ΣΚΑΙ πως είδε ανήλικους μετανάστες να χτυπάνε το κουδούνι σχεδόν σε καθημερινή βάση.

“Δημ: Βλέπατε τους ανήλικους να μπαίνουν;”
-“Όλες αλήθειες είναι φίλε.  Μία ώρα, δύο τη νύχτα.”
“Δημ: Βλέπατε μικρά παιδιά να μπαίνουν μέσα;”
“Δύο η ώρα τη νύχτα. Τρεις. Πολλά παιδιά. Νύχτα μεσάνυχτα. Αυτό που σου λέω”
“Δημ: Πολύ καιρό; Πολλά χρόνια;”
-“Όσα χρόνια έχουμε εδώ πέρα”.

Πηγή: skai.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

15 + eight =

Top