Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κυνική ομολογία βουλευτή της ΝΔ για τις ΜΕΘ: «Είναι δεδομένο ότι φτιάχτηκαν σε χρόνους ντετέ» (vid)

Κυνική ομολογία βουλευτή της ΝΔ για τις ΜΕΘ: «Είναι δεδομένο ότι φτιάχτηκαν σε χρόνους ντετέ» (vid)

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Open ήταν ο βουλευτής της ΝΔ, Ιάσων Φωτήλας, ο οποίος σε μια στιγμή «άριστης» παραδοχής, αποκάλυψε ότι πολλές ΜΕΘ φτιάχτηκαν «στο πόδι».

Κληθείς να μιλήσει για τα κενά στις ΜΕΘ, που με ευθύνη της κυβέρνησης έχουν οδηγήσει την πανδημία σε «ασφυξία», ο Ι. Φωτήλας απέφευγε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το «αν φτιάχτηκαν ΜΕΘ με μεγάλες επισφάλειες».

Ο ίδιος στην ερώτηση, απαντούσε με το αφήγημα της κυβέρνησης, δηλαδή «το ότι έχουν διπλασιαστεί οι ΜΕΘ δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς», παρόλες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις του καθηγητή Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ότι δημιουργήθηκαν στα νοσοκομεία εκ των ενόντων κλίνες που «βαφτίστηκαν» ΜΕΘ ενώ δεν πληρούσαν τις πραγματικές προδιαγραφές, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η θνητότητα.

Καθώς ο δημοσιογράφος επέμενε στην ερώτησή του, ο βουλευτής της ΝΔ, προχώρησε σε μια κυνική ομολογία, λέγοντας πως «είναι δεδομένο ότι πολλά πράγματα έγιναν σε χρόνους ντετέ, γιατί έτσι έπρεπε να γίνουν. Διότι η πανδημία το επέβαλλε».

«Είναι δεδομένο ότι όταν καλείσαι να λύσεις μια τέτοια κατάσταση, θα υπάρχουν λάθη και παραλήψεις», τόνισε, ομολογώντας ότι ουσιαστικά έφτιαξαν ΜΕΘ «στο πόδι» χωρίς να τους νοιάζουν οι τραγικές συνέπειες, με τις καθημερινές απώλειες πολιτών.

Leave a Reply

four × 5 =

Top