Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κουφοντίνας μετά την απόρριψη του αιτήματος διακοπής ποινής: Συνεχίζω την απεργία πείνας ώσπου να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στο Δομοκό

Κουφοντίνας μετά την απόρριψη του αιτήματος διακοπής ποινής: Συνεχίζω την απεργία πείνας ώσπου να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στο Δομοκό

«Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να ακυρωθεί η παράνομη μεταγωγή μου στον Δομοκό και να με μεταφέρουν στον Κορυδαλλό, όπως προβλέπει ο νόμος τους, που τον ψήφισαν ειδικά για μένα. Πολιτική είναι η απόφαση της μεταγωγής μου στον Δομοκό, πολιτικά να το λύσουν».

Αυτό διαμηνύει ο απεργός πείνας και δίψας Δημήτρης Κουφοντίνας από τη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας σύμφωνα με το eksegersi.gr.

Η κατάστασή του έχει χειροτερεύσει, όπως κατέθεσε γιατρός της ΜΕΘ που σήμερα στο δικαστήριο της Λαμίας. Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα διακοπής εκτέλεσης της ποινής.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι η διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας όπου και νοσηλεύεται ο Κουφοντίνας αρνήθηκε την Πέμπτη να επιτρέψει την επίσκεψη των δύο γιατρών επιλογής του κρατουμένου Θοδωρή Ζδούκο, (γενικός ιατρός-διευθυντής ΕΣΕ), και Κατερίνας Ντουζέπη, (αναισθησιολόγος-εντατικολόγος-επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ).

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού οι δύο γιατροί περίμεναν τις απαραίτητες βεβαιώσεις μετακίνησης μετά το αίτημά τους στο νοσοκομείο προκειμένου να επισκεφτούν τον Δ. Κουφοντίνα, η γραμματεία των Φυλακών Δομοκού τους ενημέρωσε ότι παρά το γεγονός ότι η φυλακή δεν έχει καμία αντίρρηση, η διοίκηση του Νοσοκομείου αρνήθηκε να επιτρέψει την επίσκεψή τους ενώ θα εξετάσουν το αν θα δώσουν άδεια για την επόμενη εβδομάδα.

Προσπαθώντας να δώσουν μία δικαιολογία για την απόφαση αυτή ισχυρίστηκαν ότι ήδη έχουν γίνει αρκετά επισκεπτήρια στον Δ. Κουφοντίνα, ενώ η επίσκεψη των γιατρών δεν μπορεί να υπολογίζεται ως επισκεπτήριο.

πηγή: documentonews.gr 

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

2 × three =

Top