Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κώστας Βαξεβάνης: Στην υπόθεση της Novartis υπάρχει ήδη ένας νεκρός από “δήθεν” ατύχημα

Κώστας Βαξεβάνης: Στην υπόθεση της Novartis υπάρχει ήδη ένας νεκρός από “δήθεν” ατύχημα

Στην εκτίμηση ότι υπάρχει ήδη ένας νεκρός στην υπόθεση Novartis και αυτός είναι ο Παναγιώτης Μαυρίκος προχώρησε ο Κώστας Βαξεβάνης σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο koutipandoras.gr.

Ο Μαυρίκος είναι ο εκδότης που έγινε γνωστός όχι από τις εφημερίδες του που πωλούσαν λιγότερα από 100 φύλα αλλά από την εμπλοκή στη μεγάλη υπόθεση των εκβιασμών, και σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2016 σε ένα “περίεργο” ατύχημα όταν το πολυτελές αυτοκίνητό του πήρε φωτιά στην Αττική Οδό, ατύχημα που είχε προβληματίσει εξ αρχής τις Αρχές.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν πληροφορίες ότι οι μάρτυρες βάζουν στο κάδρο το Μαυρίκο υποστηρίζοντας ότι φέρεται να λάμβανε μεγάλα ποσά από το ΚΕΕΛΠΝΟ και τη Novartis τα οποία στη συνέχεια ξέπλενε μέσω των διαφημίσεων που έπαιρνε για τις εφημερίδες του, για λογαριασμό πολιτικών προσώπων, ενώ ο ίδιος κρατούσε ένα ποσοστό. Οι συνθήκες του θανάτου του Μαυρίκου αλλά και το γεγονός ότι σκοτώθηκε λίγο πριν καταθέσει στον ανακριτή για την υπόθεση των εκβιασμών συνεχίζουν να προκαλούν ερωτηματικά.

Η αναφορά του Κώστα Βαξεβάνη στο Μαυρίκο:

Στην υπόθεση Novartis υπάρχει ήδη ένας νεκρός, ο Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος σύμφωνα με το FBI ξέπλενε μαύρο χρήμα της φαρμακευτικής προς πολιτικούς και σκοτώθηκε σε περίεργο τροχαίο όταν πήρε φωτιά ξαφνικά η πολυτελής Πόρσε του (ελαττωματικά αυτά τα ακριβά αυτοκίνητα γι’ αυτό δεν τα αγοράζουν πολλοί).

Leave a Reply

Top