Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κοντά στα 1000 νέα κρούσματα και σήμερα, άλλοι 58 έχασαν τη ζωή τους (4788 συνολικα) και 443 στις ΜΕΘ! Να απαιτήσει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ τις παραιτήσεις των κρατικών λειτουργών που εμβολιάστηκαν προσπερνώντας τη σειρά τους….

Κοντά στα 1000 νέα κρούσματα και σήμερα, άλλοι 58 έχασαν τη ζωή τους (4788 συνολικα) και 443 στις ΜΕΘ! Να απαιτήσει αμέσως ο ΣΥΡΙΖΑ τις παραιτήσεις των κρατικών λειτουργών που εμβολιάστηκαν προσπερνώντας τη σειρά τους….

Ενιακόσια σαράντα δύο νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του ΕΟΔΥ για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, 443 ασθενείς νοσηλεύονται στις ΜΕΘ και 58 έχασαν τη μάχη για τη ζωή τους και σήμερα ανεβάζοντας στους 4788 συνολικά μέχρι τώρα, τον τραγικό απολόγισμό της πανδημίας, οι 2000 μόνον τον τελευταίο μήνα.

Σε αυτό το απελπιστικό σκηνικό παίρνει πλέον ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις η απαράδεκτη εικόνα “φιλοτομαρισμού” και “επίδειξης” των κυβερνητικών αξιωματούχων και κρατικών λειτουργών, που έσπευσαν χθες στο Νοσοκομείο αναφοράς ΣΩΤΗΡΙΑ αλλά και σε άλλα, με τη δύναμη της εξουσίας να τσαλακώσουν κάθε υγειονομικό και κοινωνικό πρωτόκολλο της δημιουργίας λίστας προτεραιότητας για τον εμβολιασμό, “καβατζώνοντας” τα εμβόλια για τον εαυτό τους και τους κολλητούς τους. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, με κεντρικό τρόπο, μέσω του Τομεάρχη Υγείας, ή ενός πρωτοκλασάτου στελέχους, ή ενός εκ των 3 ΚΕ, να απαιτήσει άμεσα τις παραιτησεις όλων των κρατικών λειτουργών που συμμετείχαν χθες σε αυτό το προκλητικό “πανηγυράκι” με τα εμβόλια.

Όταν υποτίθεται όλοι παλεύουν για να πείσουν τους κατατρομοκρατημένους και απελπισμένους πλέον μετά από 2 μήνες καραντίνας και οικονομικού λοκντάουν και διαλυμένους από την πανδημία πολίτες, να μπουν στην λίστα για ένα “άγνωστο” μιας και πρωτοεμφανίζεται εμβόλιο, είναι μη αποδεκτό κάποιοι, έτσι “επειδή μπορούν” … να παίζουν στον τζόγο με την υγεία, τη ζωή, ή τον θάνατο, των πολιτών. Να ζητήσει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ παραιτήσεις ή αποπομπές και να θέσει την αποκλειστική ευθύνη αν δεν συμβεί αυτο, στον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Leave a Reply

nine + 11 =

Top