Είστε εδώ

Κόλαφος ο Γιάννης Μοίρας με την ανοίκεια επίθεση του iefimerida στη Ρένα Δούρου για τα … Τέμπη! “Να παραιτηθεί ο Αγοραστός!” …

Σοφία Γιαννακά. Γνωστή και μη εξαιρετέα, κυρίως ως δημοσιογράφος, λιγότερο ως πρώην βουλευτής. Τι αποκρύπτει, τεχνηέντως και δολίως, σε αυτό της το “πόνημα” δημοσιογραφικής, δήθεν, αθλιότητας και πολιτικής προπαγάνδας; Ότι και στην καταστροφή στο Μάτι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, πολιτικός προϊστάμενος σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, Nikos Toskas είχε υποβάλλει παραίτηση. (https://www.efsyn.gr/…/159840_paraitithike-o-nikos-toskas)
Που λέει συνειδητά ψέματα επίσης; Ότι η Rena Dourou τάχα είχε πει στο Μάτι «έκατσε μία στραβή στη βάρδια μου». Τι είχε πει η Δούρου; Το εντελώς αντίθετο: «Όσοι έχουμε θέση ευθύνης, και μπορεί να αισθανόμαστε αδικημένοι, με την έννοια αυτού που λέγεται στην καθομιλουμένη “μου έτυχε η στραβή στη βάρδιά μου”, οφείλουμε να αναλάβουμε ευθύνες» (συνέντευξη στην Εφημερίδα των Συντακτών 4/8/2018 https://www.efsyn.gr/…/159865_kaneis-den-mporei-na-leei… ).
Ξέρουν τι ακριβώς είπε, διότι βρίσκεται σε γραπτή συνέντευξη στην οποία μπορούν να ανατρέξουν, και τι ακριβώς εννοούσε η Δούρου οι διάφορες Γιαννακές ή Γιαννακάδες και επιμένουν να λένε και να γράφουν ψέματα. Φταίει και η Ρένα, που δεν έχει πάρει €20.000 από την καθεμία και τον καθέναν, τόση αποζημίωση επιδικάζεται συνήθως υπέρ του θύματος στην περίπτωση συκοφαντικής δυσφήμησης διά μέσου του Τύπου.
Τέλος, η Γιαννακά συγκρίνει την παραίτηση ενός υπουργού, του Καραμανλή, με τη μη παραίτηση μίας Περιφερειάρχισσας, της Δούρου. Επίτηδες συγκρίνει ανόμοια πράγματα, ανόμοια πρόσωπα, ανόμοιες καταστάσεις. Συγκρίνει μανταρίνια με μανταλάκια, τέτοια και τόση η συνάφεια. Διότι αν πάμε με βάση τους συμψηφισμούς και τις συγκρίσεις, αδιανόητα και προπαγανδιστικά όλα, που κάνουν οι πασοκοδεξιοί και οι δεξιοπασόκοι “παπαγάλοι” του μηντιακού συστήματος, της παραίτησης του υπουργού Καραμανλή είχε προηγηθεί η παραίτηση του υπουργού Τόσκα. Πανελευσινιακός – Βύζαντας Μεγάρων, 1 – 1, λοιπόν, σύμφωνα με το ΠΡΟΠΟ ευθυνών και παραιτήσεων που παίζουν οι “παπαγάλοι”. Άρα, δεν μπορούν να μιλούν οι “παπαγάλοι” για τη μη παραίτηση Δούρου αφού δεν έχει ακόμη παραιτηθεί για τα Τέμπη ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Kostas Agorastos.
Θα ρωτήσει εύλογα κάποιος, γιατί άραγε να παραιτηθεί για τα Τέμπη ο Αγοραστός;
Προσωπικά, δεν έχω ιδέα!
Τη Γιαννακά ρωτήστε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *