Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Κιμπάρης με τα λεφτά μας ο Πέτσας! Έδωσε 10.000 για το “Μένουμε Σπίτι” και σε στενή του συνεργάτιδα που είναι πρόεδρος σε κανάλι του Έβρου

Κιμπάρης με τα λεφτά μας ο Πέτσας! Έδωσε 10.000 για το “Μένουμε Σπίτι” και σε στενή του συνεργάτιδα που είναι πρόεδρος σε κανάλι του Έβρου

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών” και του Αντώνη Τελόπουλου, η «Αλφα Τηλεόραση» του Εβρου που έλαβε 10.000 ευρώ από την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» έχει πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. για τα περιφερειακά Μέσα, Ελενα Σώκου!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει , στη λίστα Πέτσα με τα ποσά που έλαβαν τα μέσα που συμμετείχαν στην καμπάνια για τον κορονοϊό περιλαμβάνεται και ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός του Έβρου με την επωνυμία “Άλφα Τηλεόραση”, ο οποίος έλαβε 10.000 ευρώ.

Το ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος του συγκεκριμένου σταθμού φαίνεται ότι είναι η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. για τα περιφερειακά Μέσα και στενή συνεργάτιδα του Στέλιου Πέτσα, Ελενα Σώκου. Δηλαδή η κυβέρνηση της Ν.Δ. χρηματοδότησε με 10.000 ευρώ το κανάλι στο οποίο είναι εν ενεργεία πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Alexandroupolisonline, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της λίστας του Εβρου, κυρίως στα ποσά που μοιράστηκαν για τα ΜΜΕ αλλά και στο ποια ΜΜΕ θα «κοπούν» από την καμπάνια.

Όπωςαναφέρει το ρεπορτάζ της “Εφημερίδας των Συντακτών”, ακόμη και σήμερα στα επίσημα έγγραφα του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) αλλά και στον επίσημο κατάλογο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εμφανίζεται η Ελένη (Ελενα) Σώκου του Παντελή ως πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της επιχείρησης «Επιχειρηματικός Οργανισμός Διεθνείς Υπηρεσίες Α.Ε.» που κατέχει τον τηλεοπτικό σταθμό Αλφα Τηλεόραση, χωρίς να έχει παραιτηθεί από τη θέση αυτή όταν ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., ενώ μάλιστα η ίδια υπογράφει και τις πρόσφατες οικονομικές καταστάσεις του σταθμού.

ολόκληρο το ρεπορτάζ στην efsyn.gr

One thought on “Κιμπάρης με τα λεφτά μας ο Πέτσας! Έδωσε 10.000 για το “Μένουμε Σπίτι” και σε στενή του συνεργάτιδα που είναι πρόεδρος σε κανάλι του Έβρου

  1. Για δείτε έναν τσιφλικά αστυφύλακα, του χωριού!!! Νομίζει ότι είναι στο χωριό του και στα αμπέλια του! Δεν είναι δικά σου τα χρήματα, από τα δικά σου να κάνεις τον δερβέναγα.Για αυτά θα χρεωθείς και θα εξοφλήσεις, να είσαι σίγουρος…….

Leave a Reply

8 − five =

Top