Είστε εδώ

Κικίλιας: 75.000 ευρώ μέσω ΕΟΤ σε εταιρεία για τη συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού – 50 CENT … τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή!

Ερωτηματικά προκαλεί όχι τόσο το ποσό (ο Μπακογιάννης έδωσε 200.000 και πλέον στον Σάκη Ρουβά εν μέσω λοκντάουν πέρυσι την Πρωτοχρονιά για μια παράσταση 20 λεπτών που παρακολούθησαν 20 άτομα στον Λυκαβηττό …) όσο η εσπευσμένη “σπουδή” με την οποία δόθηκε!

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) προσέφερε χορηγία 75.000 ευρώ και μάλιστα με διαδικασία του κατεπείγοντος στην Panik Entertainment για την συναυλία των Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent στο ΟΑΚΑ που αναβλήθηκε μάλιστα κατά μία ημέρα.

Ένας από τους όρους για τη χορηγία, ήταν μάλιστα ο Κωνσταντίνος Αργυρός να ακολουθήσει τη σελίδα του οργανισμού στο Instagram. Αντιστοίχως στους όρους ήταν ο 50 Cent ήταν να ευχαριστήσει τον ΕΟΤ και να τον αναφέρει στο προφίλ του στο Instagram.

Ο οργανισμός στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την χορηγία αναφέρει μεταξύ άλλων πως πρόκειται για «σημαντική δράση προώθησης του συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας».

Ερωτηματικά προκαλεί γιατί ο ΕΟΤ την αποφάσισε και την ανακοίνωσε μόλις τρεις ημέρες πριν τη διεξαγωγή της συναυλίας.

«Το γεγονός ότι η διεξαγωγή επετειακής συναυλίας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) για τα σαράντα χρόνια κατασκευής του, στις 29 Οκτωβρίου 2022, στην οποία θα συμμετάσχουν πλήθος καλλιτεχνών, με κύριο συντελεστή της συναυλίας τον διεθνούς φήμης Αμερικανό καλλιτέχνη, ράπερ και ηθοποιό 50 Cent, αποτελεί μία σημαντική δράση προώθησης του συναυλιακού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς αναμένεται να παρευρεθεί κοινό από γειτονικές της Ελλάδας χώρες, από άλλες χώρες της Μεσογείου (π.χ. Ισραήλ), αλλά και αγορές-στόχους της χώρας μας, όπως οι ΗΠΑ και τα Η.Α.Ε., ιδιαίτερα τους φθινοπωρινούς μήνες, δίδοντας την ευκαιρία επέκτασης της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί διαχρονικό στόχο του Ε.Ο.Τ.».

«ΘΕΜΑ: Έγκριση οικονομικής συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση συναυλίας στο Ο.Α.Κ.Α. από την εταιρεία Panik Entertainment Group E.Π.Ε., στο πλαίσιο εορτασμού σαράντα ετών κατασκευής του εν λόγω γηπέδου (Aθήνα, 29 Οκτωβρίου 2022).

Οικονομική συμμετοχή του Ε.Ο.Τ. στη διοργάνωση της συναυλίας εορτασμού των σαράντα χρόνων κατασκευής του Ο.Α.Κ.Α., με το συνολικό ποσό των € 75.000,00 Ευρώ πλέον Φ.Π.Α. 24%, άλλως € 93.000,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, έναντι των κάτωθι αντισταθμιστικών οφελών:

 • Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα κατά την επίσκεψη του στη χώρα μας.
 • Αναρτήσεις στα Social Media του 50 Cent με ελληνικό περιεχόμενο/πλάνα με ετικέτα το @visitgreecegr, ώστε να μπορέσει να γίνει αναδημοσίευση από τον Ε.Ο.Τ..
 • Δημιουργία βίντεο με τους δυο καλλιτέχνες, το οποίο θα αναρτηθεί στα Social Media και θα προωθηθεί και από την Panik Records ως διαφημιστικό εργαλείο της συναυλίας. To υλικό μπορεί να αναρτηθεί και στο @visitgreecegr.
 • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ακολουθήσει το @visitgreecegr
 • Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα ευχαριστήσει με ένα βίντεο στα Social Media του τον E.O.T. και θα μιλήσει για το Visitgreece.gr.
 • Θα δημιουργηθεί βίντεο υλικό με πλάνα από Ελλάδα και ομιλία των καλλιτεχνών 50 Cent και Κ. Αργυρού που θα αναρτηθεί στα social media των καλλιτεχνών και στο @visitgreecegr.
 • Ευχαριστήρια αναφορά του 50 Cent στον Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας.
 • Ευχαριστήρια αναφορά του Κωνσταντίνου Αργυρού κατά τη διάρκεια της συναυλίας για την συμβολή του Ε.Ο.Τ.
 • Προβολή video του Ε.Ο.Τ. κατά τη διάρκεια της συναυλίας είτε στην κεντρική οθόνη επί σκηνής, είτε στις πλαϊνές οθόνες της σκηνής.
 • Λογότυπο του Οργανισμού στα digital υλικά και στο βίντεο που θα προβληθεί στις οθόνες της ΣΤΑΣΥ μέχρι και την 29η Οκτωβρίου, ημέρα της συναυλίας.
 • Λογότυπο του Οργανισμού στο Backdrop που θα βρίσκεται στο backstage για τα φωτογραφικά στιγμιότυπα».

 

One thought on “Κικίλιας: 75.000 ευρώ μέσω ΕΟΤ σε εταιρεία για τη συναυλία Κωνσταντίνου Αργυρού – 50 CENT … τρεις μέρες πριν τη διεξαγωγή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *