Είστε εδώ
Home > FAQ media > Και για τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζεται ο Όμιλος Μάρη

Και για τηλεοπτικό σταθμό ετοιμάζεται ο Όμιλος Μάρη

Την περασμένη Δευτέρα σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου παρέστησαν 9 υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολλοί καλλιτέχνες, έγινε η παρουσίαση του Ραδιοφώνου 24/7 (88.6 FM) που ανήκει στον όμιλο 24MEDIA του Δημήτρη Μάρη.

Τώρα, όπως γράφει το e-tetradio, μετά την επίσημη παρουσίαση του ραδιοφώνου, ο όμιλος της 24Media παίρνει τα… μέτρα του και για την τηλεόραση. Συγκεκριμένα στις 26 Ιουλίου η 24Media κατέθεσε δύο αιτήσεις κατοχύρωσης για τους διακριτικούς τίτλους «Τηλεόραση 24/7» και «News 24/7 TV» και τα λογότυπά τους -ίδια με εκείνα του ραδιοφώνου και του portal- οι οποίες έγιναν αμφότερες δεκτές με χθεσινή απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας.

(τα σχετικά έγγραφα από το e-tetradio)


Ο μιντιακός όμιλος Μάρη, που προς το παρόν δεν έχει δραστηριοποιηθεί στην τηλεόραση, διαθέτει ενημερωτικά site (Sport24, News247, Contra, Oneman κ.ά.), δύο ραδιόφωνα (Ραδιόφωνο 24/7 88.6, Sport24 103.3) ενώ «τρέχει» και την εφημερίδα Έθνος, του Ιβάν Σαββίδη.

** Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ομίλου 24MEDIA Δημήτρης Μάρης με τον Τζ. Καλημέρη, επί  χρόνια διοικητικό στέλεχος μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, στην εκδήλωση παρουσίασης του Ραδιοφώνου24/7.

Πηγή: zoornalistas.blogspot.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top