Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κάτι “μυρίζεται” ο Μητσοτάκης! “Παρέλαβα ένα κόμμα από απανωτές εκλογικές ήττες…” – Σπόντες για λάθη Σαμαρά – Μειμαράκη

Κάτι “μυρίζεται” ο Μητσοτάκης! “Παρέλαβα ένα κόμμα από απανωτές εκλογικές ήττες…” – Σπόντες για λάθη Σαμαρά – Μειμαράκη

Φαίνεται ότι τα τελευταία δημοσιεύματα “φιλικών” προς την κεντροδεξιά γραφίδων, περί του “πύχυ” που πρέπει να υπερβεί σε ποσοστά ο Μητσοτάκης στις ευρωεκλογές με βάση τις επιδόσεις Μειμαράκη στις εθνικές του Σεπτεμβρίου του 2015, αλλά και Σαμαρά νωριτερα … έχουν βάλει πάλι φωτιά στα τόπια στο εσωτερικό της ΝΔ, όπου ως γνωστόν οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα ασταθείς μετά την αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή το 2009 και τον τροπο που επιτευχθηκε η ηττα της Ντόρας Μπακογιάννη από τον Αντ Σαμαρά στις εσωκομματικές του 2009!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο διευρυμένο διαγραμματειακό όργανο του κόμματός του το απόγευμα προχώρησε σε κάποιες δηλώσεις που επιβεβαιώνουν το ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξυ των φατριών στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πιο συγκεκριμένα ο νυν πρόεδρος της ΝΔ άφησε σαφείς αιχμές κατά των παλιότερων προέδρων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη και Αντώνη Σαμαρά για το κόμμα που παρέδωσαν ενω είναι εμφανης η πρσπάθεια που καταβαλλει τελευταια να χαμηλώσει τον πήχυ των προσδοκιών ενοψει της κάλπης των ευρωεκλογων!

Μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «είμαστε μία διαφορετική ΝΔ καθώς πηγαίνουμε προς τις πολλαπλές εκλογές… Αισθάνομαι ικανοποίηση γιατί παρέλαβα ένα κόμμα μετά από απανωτές εκλογικές ήττες που πολλοί θεωρούσαν ότι ήταν σε διαρκή πτώση και την ξανακάναμε την μεγάλη κυρίαρχη κεντροδεξιά παράταξη, ένα από τα μεγαλύτερα κεντροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη, ανανεωμένο, που θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών».

Επέστησε την προσοχή των στελεχών στο ότι «θα πρέπει να σπάσουμε τα στεγανά και την προσπάθεια να μας παρουσιάσουν ως κάτι που δεν είμαστε… Ο κ. Τσίπρας αντιπολιτεύεται μία ΝΔ που δεν υπάρχει, αντιμετωπίζει μία άλλη ΝΔ και έναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη… Όσο θα επενδύει στην οξύτητα και στην πόλωση, εμείς θα εστιάζουμε στα προβλήματα των πολιτών. Δεν θα αφήνουμε τίποτε αναπάντητο αλλά θα προβάλλουμε και τις θετικές μας προτάσεις».

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top