Είστε εδώ
Home > FAQ media > Κατάντια… Ο αυτοθαυμασμός Άδωνη για τα pcr δεν πείθει ούτε την «Καθημερινή»: «Απέτυχε» (photo)

Κατάντια… Ο αυτοθαυμασμός Άδωνη για τα pcr δεν πείθει ούτε την «Καθημερινή»: «Απέτυχε» (photo)

Τελικά ποιον κατάφερε να πείσει ο υπουργός Ανάπτυξης με τη ρητορεία του για τα pcr test; Ούτε τους δημάρχους που εξασφάλισαν τιμές πολύ χαμηλότερες από το πλαφόν που όρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη-Άδωνη και μάλιστα πανηγύριζε για τη μείωσή του (από 60 στα 47 ευρώ – έρχεται και η αύξηση του μισθού από Ιανουάριο, αυτό πού το πάμε;), ούτε – όπως φαίνεται – την φιλοκυβερνητική «Καθημερινή». Πουθενά δεν πιάνουν τόπο τα όσα συνεχίζει να λέει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, που για να δικαιολογήσει τα πανάκριβα pcr test στην Ελλάδα έβαλε «πλάτες» στην αισχροκέρδεια που γεμίζει τσέπες ιδιωτικών συμφερόντων, την ώρα που δεν απαντάει απαντάει στους δημάρχους πως κατάφεραν τις χαμηλές τιμές, ενώ οι ίδιοι και οι πολίτες του ζητούν συνταγογράφηση…

Έτσι η «Καθημερινή» με άρθρο του Πάσχου Μανδραβέλη λέει απλά πως ο υπουργός «απέτυχε». Ο ίδιος λέει:

«… βλέπουμε ότι οι δήμοι – ακόμη και οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων- τα καταφέρνουν καλύτερα από το “σούπερ, ντούπερ και ουάου” κεντρικό κράτος».

Πέραν του ότι αμφισβητεί πως ο «άριστος» υπουργός βρίσκεται μέσα στην πραγματικότητα και κυκλοφορεί στον κόσμο:

«Οι δήμαρχοι κυκλοφορούν στα ίδια καφενεία με τους δημότες τους και κινδυνεύουν να τους πιάσουν οι πολίτες από το γιακά, αν έβλεπαν τεστ των 60 ευρώ. Τον κ. Γεωργιάδη τον βλέπουν από την τηλεόραση».

Και αν αυτό δεν αρκεί,

«Η κρατική παρέμβαση στις τιμές απέτυχε παντού. Απέτυχε και στην Κύπρο που κατάφερε να έχει 25 ευρώ, αντί των 55 που είχε ορίσει το κράτος, απέτυχε και στην Ελλάδα όπου παραμένει το χάσμα τιμών με την Κύπρο»

Κοινώς και απλά: Αποτύχατε και δεν μας πείσατε

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

7 + five =

Top