Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > «Καρφώνει» ο Αντώναρος την κυβέρνηση των «αρίστων»: «Η Κεραμέως ξέρει πολύ καλά τι κάνει και το κάνει με την καθοδήγηση του Μητσοτάκη»

«Καρφώνει» ο Αντώναρος την κυβέρνηση των «αρίστων»: «Η Κεραμέως ξέρει πολύ καλά τι κάνει και το κάνει με την καθοδήγηση του Μητσοτάκη»

«Ξαναχτυπά» την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο Ευάγγελος Αντώναρος, με νέα ανάρτηση στο twitter με την οποία κάνει λόγο για την τακτική της υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία με το νομοσχέδιο για την εκπαίδευση, «χτυπάει» τους μαθητές και τη νεολαία, αφήνοντας πάνω από 20.000 παιδιά εκτός Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος «καρφώνει» την κυβέρνηση τονίζοντας πως διαφωνεί κάθετα «με όσους επιχειρούν να δώσουν συγχωροχάρτι» στην Ν. Κεραμέως, λέγοντας πως «ξέρει πολύ καλά τι κάνει και το κάνει με πρόθεση!»

Ο Ε. Αντώναρος μιλά εμμέσως πλην σαφώς για τα όνειρα της μέσης ελληνικής οικογένειας, που η κυβέρνηση με τα νομοσχέδιά της σταδιακά γκρεμίζει, με το ν/σ για την παιδεία να είναι το κερασάκι στην τούρτα, αφού προωθεί τον ταξικό διαχωρισμό και στερεί από τους νέους το δικαίωμα στην εκπαίδευση και τη μόρφωση.

Και όπως ο ίδιος τονίζει, η υπουργός Παιδείας, λειτουργεί «με την καθοδήγηση του Κυρ. Μητσοτάκη»…

Η ανάρτηση – «καρφί» του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Διαφωνώ κάθετα με όσους επιχειρούν να δώσουν συγχωροχάρτι στην @nkerameus λέγοντας ότι “δεν ξέρει τι κάνει” για τα ΑΕΙ. ΛΑΘΟΣ. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και το κάνει ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ. Μαχαιρώνει τα όνειρα της ελληνικής οικογένειας. Με τη καθοδήγηση @kmitsotakis»

Leave a Reply

5 × three =

Top