Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > “Καρφιά” Αντώναρου κατά Σαμαρά που δεν είχε παραδώσει στον Τσίπρα το 2015 με αφορμή τα συγχαρητήρια Ραχόι σε Σάντσεθ

“Καρφιά” Αντώναρου κατά Σαμαρά που δεν είχε παραδώσει στον Τσίπρα το 2015 με αφορμή τα συγχαρητήρια Ραχόι σε Σάντσεθ

Υπονοούμενα για τη στάση που είχε κρατήσει το 2015 ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις εκλογές, όπου αρνήθηκε να παραδώσει επίσημα τα “κλειδιά” του Μαξίμου στον Αλέξη Τσίπρα αφήνει με ανάρτησή του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Αφορμή ήταν η παρουσία Ραχόι στην ορκωμοσία Σάντσεθ, κίνηση την οποία επικρότησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας ότι “έτσι πρέπει να λειτουργούν η δημοκρατία και ο κοινοβουλευτισμός, ειδικά όταν κάποιοι με την απρεπή συμπεριφορά τους έχουν βεβηλώσει το χώρο μας”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευ.Αντώναρου:

“Για να μη ξεχνάμε — ειδικσ όταν κάποιοι με την απρεπή συμπεριφορά τους έχουν βεβηλώσει τον χώρο μας — πως ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργούν η δημοκρατία κι ο κοινοβουλευτισμός.

Ο μεχρι σήμερα πρωθυπουργός της Ισπανίας Ραχόι ηταν παρών στην ορκωμοσία του νέου Σοσιαλιστή πρωθυπουργού Σαντσεζ που μια μέρα πριν τον είχε ανατρέψει στη Βουλή. Και φυσικά τον συνεχάρη προσωπικά με χειραψία για την ανάληψη των καθηκόντων του“.

Leave a Reply

Top