Είστε εδώ
Home > FAQ news > Καρά Τεπέ: Επίθεση με χημικά των ΜΑΤ κατά προσφύγων! Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά

Καρά Τεπέ: Επίθεση με χημικά των ΜΑΤ κατά προσφύγων! Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά

Σκηνικό έντασης στο Καρά – Τεπέ τον νέο πρόχειρο καταυλισμό σκηνών που στήθηκε άρον άρον για να “στεγάσει” ένα τμήμα των 13.000 προσφύγων της Μόρια που καταστράφηκε, από χρήση χημικών από τα ΜΑΤ.

Συγκεκκριμένα αναίτια επίθεση αστυνομικών το πρωί του Σαββάτου στον Καρά Τεπέ. Δυνάμεις καταστολής έκαναν χρήση χημικών και κρότου λάμψης εναντίον των συγκεντρωμένων προσφύγων και μεταναστών που πραγματοποιήσουν νέα ειρηνική διαμαρτυρία. Όπως μεταδίδει ο απεσταλμένος της Εφημερίδας των Συντακτών στη Μυτιλήνη, Κώστας Ζαφειρόπουλος, η κίνηση αυτή των αστυνομικών προκάλεσε χάος. Μικρά παιδιά και γυναίκες με δάκρυα στα μάτια από τα χημικά έτρεχαν για να προφυλαχθούν ενώ η ατμόσφαιρα στην περιοχή έγινε ασφυκτική. Μάλιστα υπήρξε τραυματισμός διαδηλωτή και χρειάστηκε η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του νησιού.

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Καρά Τεπέ: Επίθεση με χημικά των ΜΑΤ κατά προσφύγων! Ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά

  1. Τα “παλικάρια” του big brother αναμετριούνται με γυναικόπαιδα!!! Πληροφορίες μιλούν για σούπερ-γυναίκες και σούπερ-παιδιά!!! Οι “μάτσο” κρατούν γερή “άμυνα” και προσέχουν τα “νώτα” τους !!!

Leave a Reply

four − 1 =

Top