Είστε εδώ
Home > FAQ news > Κάλαντα και…Bella Ciao τραγούδησαν τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Κάλαντα και…Bella Ciao τραγούδησαν τα παιδιά της “Κιβωτού του Κόσμου” στον Αλέξη Τσίπρα (vid)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η σύντροφός του σε ανάρτησή του στο instagram έστειλαν σήμερα τις ευχές τους. «Ευχόμαστε σε όλους και όλες Χρόνια Πολλά & Καλά Χριστούγεννα. Με υγεία και αγάπη».

Νωρίτερα άκουσαν μέσω διαδικτύου τα κάλαντα από μέλη του «Επιστημονικού Συνδέσμου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant” – Νίκη». Το σωματείο διατηρεί σχολείο, στο οποίο οι εργαζόμενοί του βοηθούν παιδιά με νοητική υστέρηση, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση, παραπληγία, προβλήματα συμπεριφοράς και ψυχωτικές συμπεριφορές.

Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην Κιβωτό του Κόσμου και άκουσε από τα παιδιά τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων αλλά και το Bella Ciao.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο μικρός Νώε, ο οποίος έπαιζε πιάνο στη χορωδία και έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, το δώρο της Κιβωτού, ένα χειροποίητο καραβάκι που έφτιαξαν τα παιδιά.

Τα παιδιά της Κιβωτού είχαν ετοιμάσει μία έκπληξη στον Αλέξη Τσίπρα και του τραγούδησαν το αντιφασιστικό ιταλικό τραγούδι Βella Ciao.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά την ευχάριστη έκπληξη, εξήγησε στα παιδιά ότι πρόκειται για ένα τραγούδι που μιλάει για έναν αντάρτη την ώρα που χαιρετάει την αγαπημένη του, όταν φεύγει για να πολεμήσει τον κατακτητή. «Είναι ένα αντιφασιστικό τραγούδι, αλλά ήταν μία ωραία έκπληξη», είπε στα παιδιά ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, έδωσε δώρα στα παιδιά, ξεναγήθηκε από τον πατέρα Αντώνιο στις εγκαταστάσεις της Κιβωτού, έπαιξε με τα παιδιά ξύλινο ποδοσφαιράκι στο χώρο ψυχαγωγίας του κτηρίου και συζήτησε μαζί τους για θέματα που του απασχολούν.

«Κάλαντα των Χριστουγέννων από παιδιά που στηρίζονται από τον Οργανισμό η «Κιβωτός του Κόσμου». Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στη μετάδοση που έκανε στο Facebook.

πηγή: avgi.gr

Leave a Reply

eleven − 3 =

Top