Είστε εδώ
Home > FAQ news > Και το δούλεμα συνεχίζεται! “Καμία άλλη χώρα δεν μοιράζει δωρεάν μάσκες” είπε πάλι ο Κοντοζαμάνης στην ενημέρωση ενώ δεν ήξερε καν τον αριθμό των διασωληνωμένων-νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ (vid)

Και το δούλεμα συνεχίζεται! “Καμία άλλη χώρα δεν μοιράζει δωρεάν μάσκες” είπε πάλι ο Κοντοζαμάνης στην ενημέρωση ενώ δεν ήξερε καν τον αριθμό των διασωληνωμένων-νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ (vid)

Η προετοιμασία του επιτελικού κράτους και η σχέση “ειλικρίνειας” που έχει με τους πολίτες ξεδιπλώθηκε άριστα μέσα σε μόλις 5 λεπτά απαντήσεων από τον υφυπουργό – με αυξημένες αρμοδιότητες – Υγείας Β.Κοντοζαμάνη.

Μεταξύ άλλων ο κύριος υφυπουργός πέταξε πάλι τις γνωστές αρλούμπες της επιτελικής κυβέρνησης ότι είναι η μόνη κυβέρνηση στην Ευρώπη, ποια Ευρώπη; στον πλανήτη ολόκληρο, που μοίρασε δωρέαν μάσκες (στο 20.50′ του βίντεο) όταν μόνο μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο εμφανίζει αποτελέσματα για δωρεάν μάσκες στη Γαλλία, το Βέλγιο, Ισπανία, Λουξεμβούργο, Ιαπωνία, Μαλαισία, Σιγκαπούρη,κ.ά. (πηγή)

Είπε ακόμα ότι “υπήρξε μία παρεξήγησε σε ό,τι αφορά το μέγεθος της μάσκας” αλλά να μην ανησυχούμε γιατί αυτό θα διορθωθεί, ενώ παρεμβαίνοντας σε απάντηση που έδωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης για τις μάσκες, που ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό να δίνονται οι διαστάσεις πριν τη συρραφή, έσπευσε να προσθέσει ότι “δεν έχουν ζητηθεί διευκρινίσεις μεχρι στιγμής”.

Για το φιάσκο με τις μάσκες είπε ακομη ότι “υπάρχουν διαδικασίες που φαντάζομαι ότι τηρήθηκαν” (στο 24.10), ενώ σε ερώτηση για το πόσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ και πόσοι είναι οι διασωληνωμένοι είπε ότι “όσον αφορά τον αριθμό των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ αν δεν κανω λάθος είναι 67, γιατί κάθε βράδυ παίρνουμε την ημερήσια αναφορά“.

“67 είναι οι διασωληνωμένοι. 67 είναι και στις ΜΕΘ;” επανήλθε η δημοσιογράφος με τον Β.Κοντοζαμάνη να λεει “ναι…. – “67 είναι ο αριθμός που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ” ακούγεται να λεει ο Γ.Μαγιορκίνης – οκ”. (στο 25.50)

Και αυτή ήταν η απάντηση του κ.Κοντοζαμάνη…

One thought on “Και το δούλεμα συνεχίζεται! “Καμία άλλη χώρα δεν μοιράζει δωρεάν μάσκες” είπε πάλι ο Κοντοζαμάνης στην ενημέρωση ενώ δεν ήξερε καν τον αριθμό των διασωληνωμένων-νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ (vid)

  1. Τι να γνωρίζει ο διασκεδαστής κλόουν???Και που ψελλίζει κάτι, επιτυχία είναι γι αυτόν!!! Ανικανότητα , άγνοια και όμως πληρώνεται γι αυτά!!! Όλοι αυτοί εκεί, οι ¨”σοβαροί”, κρατούν στα χέρια (πόδια) τους, τις τύχες αυτού του λαού! Θα μάθετε σε λίγο καιρό, πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό………..

Leave a Reply

3 × 2 =

Top