Είστε εδώ
Home > FAQ news > Και νέο επιτελικό φιάσκο με την υγεία μας! Βράδυ Σαββάτου … ανακοίνωσαν ότι κηρύχτηκε έκπτωτη η μία από τις δύο εταιρείες που είχαν πάρει τα self test!

Και νέο επιτελικό φιάσκο με την υγεία μας! Βράδυ Σαββάτου … ανακοίνωσαν ότι κηρύχτηκε έκπτωτη η μία από τις δύο εταιρείες που είχαν πάρει τα self test!

Βράδυ Σαββάτου, 17 Απριλίου, η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη κήρυξε έκπτωτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ.

Από την αρχή υπήρχαν ερωτηματικά για την εταιρεία Swiss Med που επρόκειτο να κάνει προμήθεια 3 εκατ. self tests έναντι 10.080.000 ευρώ, ενώ είχε ιδρυθεί μόλις τον Σεπτέμβριο και με αρχικό κεφάλαιο μόλις 30.000 ευρώ.

Το γεγονός αυτό δεν θα συνιστούσε απαραιτήτως πρόβλημα αν δεν αποδεικνυόταν ότι πίσω από αυτή βρίσκεται ένα δίκτυο προσώπων τα οποία εμφανίζονται να συμμετέχουν σε εταιρείες διαχείρισης πολυτελών καταστημάτων εστίασης στην Αθήνα και τη Μύκονο.

Μάλιστα η Swiss Med ανέλαβε μετά τον fast track διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να προμηθεύσει την αγορά με 3 εκατομμύρια self tests, πολύ περισσότερα απ’ όσα πρόκειται να διαθέσουν οι τέσσερις άλλες επιχειρήσεις οι οποίες επικράτησαν στον διαγωνισμό.

Διαβάστε: “Βόμβα” από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Η εταιρεία που κέρδισε την προμήθεια 3 εκ. self tests, πουλήθηκε λίγες μέρες μετά τη δουλειά – “μαμούθ” !
Τελικά, όπως ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου 17 Απριλίου η Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη κήρυξε έκπτωτη την εταιρία Swiss Med από την οποία παρήγγειλε 3.000.000 self test αντί 10.080.000 ευρώ.

Την είδηση έβγαλε στη δημοσιότητα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, με ανάρτησή της στο Facebook.

Άλλη μία «επιτυχία» που καταγράφει στο ενεργητικό της η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

10 − 6 =

Top