Είστε εδώ

Ηχηρή απάντηση του Νίκου Παππά: “Επειδή άκουσα και τη θέση ότι η παραίτηση Τσίπρα ήταν ένα θετικό σοκ….ΟΧΙ εγώ δεν το θεωρώ θετικό σοκ. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί”.

Ηχηρή απάντηση στις αναφορές συνυποψηφίων του, αλλά και κάποιων δημοσιογραφούντων ότι “η παραίτηση Τσίπρα ήταν ένα θετικό σοκ” … έδωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο “Ραδιο Θεσσαλονίκη” ο Νίκος Παππάς, υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

“Επειδή άκουσα και τη θέση ότι η παραίτηση Τσίπρα ήταν ένα θετικό σοκ….”ΟΧΙ εγώ δεν τον θεωρώ θετικό σοκ,θεωρώ ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί”.” ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Νότιου Τομέα της Αθήνας.

Ακολουθούν σημεία από τη συνέντευξη του Νίκου Παππά, υποψήφιου προέδρου του κόμματος, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία εκτείνεται από την αριστερά ως το προοδευτικό κέντρο. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και μέρος της διακήρυξής μας»

• Έχουμε εφαρμόσει μια πολιτική την τελευταία δεκαετία, ντε φάκτο, που εκτείνει το κόμμα μας από την αριστερά μέχρι το προοδευτικό κέντρο. Το 2019 το γράψαμε και στη διακήρυξή μας. Για αυτή την πολιτική έχουν εκφραστεί διαφορετικές απόψεις, είναι σαφές. Είναι θεμιτές, είναι καλοδεχούμενος, πρέπει να κατατεθούν ανοιχτά και ρητά πάνω στο τραπέζι. Έχουμε και το διαρκές μας συνέδριο και στη βάση αυτή πρέπει να καλέσουμε και τον δημοκρατικό κόσμο να έχει τη συμμετοχή του.

• Η δική μου υποψηφιότητα δεν είναι μια προσωπική επιλογή, είναι μια συλλογική επιλογή. Και όσοι πήραμε μαζί την απόφαση να κάνουμε αυτό το βήμα, θεωρούμε ότι χρειάζεται να υπερασπιστούμε, να διαφυλάξουμε τη στρατηγική που μας έφερε στην εξουσία και μας έκανε πλειοψηφικό ρεύμα το 2015 και δεν εφαρμόστηκε από 2019 και μετά. Το 2019 υπήρξε μία κοινωνική και πολιτική διαθεσιμότητα και από απλούς αγωνιστές και από ξεχωριστές, εγνωσμένου κύρους, προσωπικότητες να συνδράμουν. Είχαμε συγκροτήσει την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης. Εκεί υπήρχαν ονόματα και απλών αγωνιστών και συνδικαλιστών και προσωπικοτήτων της διανόησης, που έβαλαν την υπογραφή τους για να συμβάλλουν στην προσπάθεια ανασύνταξης του χώρου. Δεν αξιοποιήθηκε αυτός ο πλούτος και αυτή η διαθεσιμότητα, δεν ανοίξαμε τις πόρτες μας για να εκλέξουμε τις νομαρχιακές μας από τη βάση, δεν κάναμε δουλειά στα συνδικάτα, στην αυτοδιοίκηση, στους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες, στον αγροτικό κόσμο.

Μια σκέψη στο “Ηχηρή απάντηση του Νίκου Παππά: “Επειδή άκουσα και τη θέση ότι η παραίτηση Τσίπρα ήταν ένα θετικό σοκ….ΟΧΙ εγώ δεν το θεωρώ θετικό σοκ. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί”.

  1. Εύχομαι ο επόμενος πρόεδρος τού συριζα πσ νά είναι ο Νίκος Παπάς. Έδωσε πολλά καί πήρε μόνο κακία. Ακομπλεξάριστος, δίκαιος ανιδιοτελής..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *