Είστε εδώ

Η “πληρωμένη” απάντηση της Μυρσίνης Ζορμπά στα σχόλια που είχε κάνει ο Λιγνάδης όταν είχε προκηρύξει τη θέση καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό (vid)

Η τελευταία Υπουργός Πολιτισμού στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Ζορμπά εξαπέλυσε επίθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη στο twitter και εμμέσως, πλην σαφώς, και της Λίνας Μενδώνη, αναφορικά με την προκήρυξη της θέσης για τον καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο που έγινε τον Μάιο του 2019 (επί υπουργίας Ζορμπά στο Πολιτισμού).

Στο video, που συνοδεύει το tweet, φαίνεται ο πρώην, πια, καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Δημήτρης Λιγνάδης να μιλάει υποτιμητικά για την Μυρσίνη Ζορμπά η οποία αναφέρει απλά “ως σύζυγος του Αντώνη Λιάκου”.

Εν συνεχεία βλέπουμε τη Λίνα Μενδώνη από το βήμα της Βουλής να ενημερώνει για την ακύρωση της προηγούμενης προκήρυξης και την αναγγελία νέας μέσω της οποίας τελικά ανέλαβε τη θέση ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η Μυρσίνη Ζορμπά στην ανάρτησή της τονίζει: “Όταν το δίδυμο των αρχαιο-εθνικο-ζηλωτών Λιγνάδη-Καραμπελιά αναφέρονται σε μένα σεξιστικά και ηλίθια, ξέρω ότι κάτι καλό έκανα. Κι αυτό ήταν η προκήρυξη της θέσης διευθυντή στο Εθνικό θέατρο”.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *