Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η (μη αναγκαία) στάση του Air Force One στην Κρήτη δείγμα της εμπιστοσύνης των ΗΠΑ ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα !

Η (μη αναγκαία) στάση του Air Force One στην Κρήτη δείγμα της εμπιστοσύνης των ΗΠΑ ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα !

Σε μια μη αναγκαία – για τις δυνατότητες ανεφοδιασμού εν πτήση – στάση προέβη το αμερικανικό προεδρικό αεροσκάφος, στην βάση της Σουδας στην Κρήτη, στη διαδρομή για τον τελικό του προορισμό σε νησί της Σιγκαπούρης, για την ιστορική συνάντησης της Τρίτης με τον πρέδρο της Β Κορέας, ου αναμένεται να βάλει τελος σε μια από τις τελευταίες πηγές έτασης υψηλής επικινδυνότητας του πλανήτη! Όπως μετέδωσε το δελτιο της ΕΡΤ, η μη αναγκαία στάση του Αμερικανού προεδρου στο έδαφος της Κρήτης έχει τον ισχυρό συμβολισμό της νέας αναβαθμσμένης στρατηγικής σχέσης της χώρας μας με τις ΗΠΑ, αλλα δινει σε όλο τον πλανήτη και το δείγμα εμπιστοσύνης της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ότι η χώρα μας αποτελεί μια ασφαλή και σταθερή χώρα, σε μια ταραγμένη γειτονια ( ΝΑ Μεσόγειος )! Σε συνδυασμό με την τουριστική σεζόν που ξεκινά αλλά και την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση με το τελος του Μνημονίου, η κίνηση του αμερικανού προέδρου έιναι και σαφές μηνυμα, τόοσ προς τους επισκέπτες της χώρας μας όσο και προς το επενδυτικό περιβάλλον και τις αγορές …

Leave a Reply

Top