Είστε εδώ

Η λίστα του Ν. Νικολόπουλου με τους “μεγαλόσχημους” που φέρεται να έχουν “ευεργετηθεί” από το Ντυνάν! Ονόματα …

Η λίστα που κατέθεσε στην Επιτροπή ο Νίκος Νικόλοπουλος -κατά τη δεύτερη εξέταση του μάρτυρα Λοβέρδου- και προκάλεσε εντάσεις και αψιμαχίες, καθώς οι εκπρόσωποι από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την γνησιότητά της και έσπευσαν να τη χαρακτηρίσουν ως αναξιόπιστη, αρνούμενοι να αποδεχτούν πως ο ανεξάρτητος βουλευτής εντόπισε τα παρακάτω ονόματα από τα στοιχεία που έφτασαν από το ίδιο το «Ντυνάν», περιλαμβάνει πολλούς επώνυμους του πολιτικο-δημοσιογραφικού χώρου! Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, χαρακτήρισε τη λίστα ως κατασκευασμένη, ενώ από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος, ζήτησε από το προεδρείο να στείλει αίτημα η Επιτροπή στην εισπρακτική εταιρία του Σιούφα που είχε αναλάβει την είσπραξη των δωρεάν νοσηλίων για χάρη του «Ντυνάν», ενώ έκανε αίτημα για να γνωστοποιηθούν στα μέλη της Επιτροπής τα πολιτικά πρόσωπα που έτυχαν δωρεάς από το νοσοκομείο.
«Με βάση τον κατάλογο που λάβαμε από την οικονομική υπηρεσία του “Ερρίκος Ντυνάν” εμφανίζονται χιλιάδες ονόματα -ανάμεσά τους πασίγνωστοι πολιτικοί, δικαστικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι- να έχουν αποδεχθεί τεράστιες εκπτώσεις – δώρα για τα νοσήλιά τους από τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη» σημειώνει ο κ. Νικολόπουλος στην επιστολή του παρέδωσε στην Εξεταστική Επιτροπή.
«Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να έχει γίνει κάλυψη των ποσών αυτών, έστω και υστερόχρονα» διευκρινίζει και συμπληρώνει πως είναι αναγκαίος ο λεπτομερής έλεγχος του καταλόγου, κοινοποιώντας τον παράλληλα στην αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή Εσόδων.
Η σχετική λίστα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα koutipandoras.gr:Πηγή: koutipandoras.gr

3 σχόλια στο “Η λίστα του Ν. Νικολόπουλου με τους “μεγαλόσχημους” που φέρεται να έχουν “ευεργετηθεί” από το Ντυνάν! Ονόματα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *