Είστε εδώ
Home > FAQ news > Η Φώφη χάρισε το ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο στο Μακεδονικό, αλλά ο Γ. Παπανδρέου ανέβασε στον λογαριασμό του τη θερμή χειραψία με τον Ντιμιτρόφ!

Η Φώφη χάρισε το ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο στο Μακεδονικό, αλλά ο Γ. Παπανδρέου ανέβασε στον λογαριασμό του τη θερμή χειραψία με τον Ντιμιτρόφ!

Σε μια ανάρτηση με ιδιαιτερη πολιτική βαρύτητα, προέβη ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρεου, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών! Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,ο οποιος έχε ήδη δηλωσει την διαφωνία του με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματα, απεναντι στην σταση που επέλεξε να κρατήσει στη Συμφωνία των Πρεσπών, ανεβασε ένα ιδιαίτερα “θερμο” ενσταντανε από την συναντηση του με τον ΥΠΕΞ της Βόρειας Μακεδονίας, Νικ.Ντιμιτρόφ, στους Δελφούς! Την θερμή χειραψία των δύο ανδρων συνόδευσε ο Γ. Παπανδρέου με ένα σχόλιο:

«Για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια αναφορικά με την ανάγκη εμπέδωσης της ειρήνης, της σταθερότητας και της καλής γειτονίας συζήτησαν στο περιθώριο του #DelphiEconomicForum, ο Πρόεδρος της Σοσ.Διεθνούς @GPapandreou και ο Υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, @Dimitrov_Nikola.»

Leave a Reply

Top