Είστε εδώ

Η ΕΣΗΕΑ, η Επιτροπή Λογοκρισίας Μητσοτάκη, ο Κρέτσος, ο Καπάκος και οι … “επιτήδειοι ουδέτεροι”! Μια ανάρτηση που τα περιγράφει όλα…

Οι θέσεις των εκπροσώπων της «Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος» στην ΕΣΗΕΑ σχετικά με την Επιτροπή Λογοκρισίας που θέλει να δημιουργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη προκάλεσαν την διαφωνία του υφυπουργού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρη Κρέτσου ο οποίος στηλίτευσε τα ουρλιαχτά επιδοκιμασίας της ΕΣΗΕΑ και δη των αριστερών και των πολύ αριστερών μελών του ΔΣ της.

Στον Λευτέρη Κρέτσο απάντησε με έναν λόγο που δεν συνάδει με τη θέση του ο γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Σταύρος Καπάκος. Ο Μάρκος Βογιατζόγλου με κείμενο του στο Facebook τάσσεται υπέρ των απόψεων του Λευτέρη Κρέτσου για την Επιτροπή Λογοκρισίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη και κατακρίνει τις θέσεις και την αντίδραση του γραμματέα της Ενωσης.

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Η ΕΣΗΕΑ, η Επιτροπή Λογοκρισίας Μητσοτάκη, ο Κρέτσος, ο Καπάκος και οι … “επιτήδειοι ουδέτεροι”! Μια ανάρτηση που τα περιγράφει όλα…

  1. Κάποιος φαίνεται εποφθαλμιούσε τη θέση που κλήθηκε να καταλάβει επί ΣΥΡΙΖΑ ο Κρέτσος, και αυτό ίσως δεν άρεσε σε κάποιους άλλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *