Είστε εδώ

Η αποκάλυψη που σόκαρε, της Ράνιας Τζίμα στο Mega για το debate: “Η στιγμή που σκουντούσαμε ο ένας τον άλλον μόλις ο Ανδρουλάκης είπε …”

Μια στιγμή ενδεικτική του “αποστειρωμενου” μοντέλου του δήθεν debate όπως διεξάγεται αποκάλυψε η εκπρόσωπος του Mega, στο στούντιο του καναλιού, λίγα λεπτά μετά την επιστροφή της από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου διεξηχθη η τηλεμαχία των 6 !

Αυτό που έγινε απόψε ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν τα κόμματα. Αν τα κόμματα ήθελαν κάτι άλλο, θα είχαμε ένα άλλο debate. Δεν ήθελαν οι πολιτικοί αρχηγοί έναν πιο ανοιχτό διάλογο. Αν τον ήθελαν, θα τον είχαμε. Λέει κάποια στιγμή ο Ανδρουλάκης «κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή». Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης και ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω: “Παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι; Με βλέπει ο Κουβαράς και κάνει νόημα:«Δεμένα τα χέρια μου».Δηλαδή βγαίνει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει για τις υποκλοπές ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή και δεν μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον εννοεί. Τον Πρωθυπουργό; Αν διακόψεις εκείνη τη στιγμή κινδυνεύεις να είσαι αντιθεσμικός…»

Ράνια Τζιμα: Ο Ανδρουλακης είπε ότι κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή για τις υποκλοπές και … σκουντούσαμε ο ένας τον άλλον !

— theFAQ.gr (@theFAQgr) May 10, 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *