Είστε εδώ

(Μην το πείτε του Πλεύρη αλλά …) Τέσσερις γιατροί σε αναστολή και ένας οδηγός λεωφορείου έσωσαν τη ζωή ενός νεογέννητου (vid)

«Τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση». Πώς ένας οδηγός λεωφορείου και τέσσερις γιατροί οι οποίοι βρίσκονταν σε αναστολή από την κυβέρνηση Μητστάκη και σύμφωνα με τον Υπ Υγείας, αν ήταν στο χέρι του  «Θα είχαν απολυθεί», κατάφεραν να σώσουν ένα νεογέννητο βρέφος έξω από το Υπουργείου Υγείας,

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στους δρόμους της Αθήνας, όταν έναν νεογέννητο βρέφος έπαθε άπνοια σε αστικό λεωφορείο λόγω των αποπνικτικών συνθηκών που κυριαρχούσαν. Τότε ο οδηγός του λεωφορείου σύμφωνα με την μαρτυρία του κ. Ερωτόκριτου Ζληντίδη, «τράβηξε χειρόφρενο και πετάχτηκε ξαφνικά έξω σε δαιμονισμένη κατάσταση κρατώντας στα χέρια του δύο τηλέφωνα, ένα σε κάθε του χέρι» προσπαθώντας να καλέσει το ΕΚΑΒ. «Απελπισμένος απευθύνθηκε στους υγειονομικούς  σε αναστολή και τέσσερις εξ αυτών γιατροί μπήκαν στο λεωφορείο, πήραν στα χέρια τους το βρέφος και το επανέφεραν διότι εκείνη τη στιγμή ήταν σε άπνοια», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αυγής, ο αυτόπτης μάρτυρας είπε πως, μετά από 6 με 7 λεπτά ήρθαν στο σημείο και δύο μηχανές του ΕΚΑΒ με τις σειρήνες, ενώ και η συγκοινωνία διεκόπη για να παραλάβουν άμεσα το βρέφος.

Το βρέφος κατάφερε να σωθεί χάρη στην άμεση ανταπόκριση τεσσάρων γιατρών οι οποίοι είναι σε αναστολή πάνω από ένα χρόνο και τη στιγμή του συμβάντος βρίσκονταν έξω από το υπουργείο Υγείας, για να διαμαρτυρηθούν αλλά και χάρη στην άμεση αντίδραση του οδηγού του αστικού λεωφορείου 054, Βασίλη Κατρόπουλου.

Το νεογέννητο αυτή τη στιγμή είναι καλά στην υγεία του ενώ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Μια σκέψη στο “(Μην το πείτε του Πλεύρη αλλά …) Τέσσερις γιατροί σε αναστολή και ένας οδηγός λεωφορείου έσωσαν τη ζωή ενός νεογέννητου (vid)

  1. Να δεις που ο Πλευρης θα στειλει εισαγγελεα επειδη οι γιατροι που βοηθησαν,παρανομησαν επειδη ειναι σε αναστολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *