Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η απάντηση Κυρανάκη για το επίδομα μόνο στα «ελληνόπουλα»: Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με πούνε “ρατσιστή” …

Η απάντηση Κυρανάκη για το επίδομα μόνο στα «ελληνόπουλα»: Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με πούνε “ρατσιστή” …

Δάκτυλο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης πίσω από το κύμα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει με αφορμή την προγραμματική θέση της ΝΔ ότι θα δίνεται επίδομα σε κάθε «ελληνόπουλο» που θα γεννιέται. Μία θέση, ωστόσο, που φαίνεται να διχάζει τους χρήστες των social.

«Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με αποκαλούν ‘ρατσιστή’ επειδή θα στηρίξουμε Ελληνόπουλα και Έλληνες γονείς στην πολιτική μας για το δημογραφικό. Πιάσατε πάτο σύντροφοι», απάντησε μέσω twitter o υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας.

Πηγή: newpost.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Η απάντηση Κυρανάκη για το επίδομα μόνο στα «ελληνόπουλα»: Έδωσε γραμμή ο ΣΥΡΙΖΑ να με πούνε “ρατσιστή” …

Leave a Reply

eleven + thirteen =

Top