Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Γλεντάει ο Πολάκης το επιτελικό … φιάσκο με τις μάσκες: «Απλά χρησιμοποίησαν το καλούπι για γκαραζόπορτες…»

Γλεντάει ο Πολάκης το επιτελικό … φιάσκο με τις μάσκες: «Απλά χρησιμοποίησαν το καλούπι για γκαραζόπορτες…»

“Δεν μπορώ να κρατηθώ…” γράφει ο Παύλος Πολάκης στον λογαριασμό του στο facebook με αφορμή το νέο απίθανο φιασκο του επιτελικού κράτυς αυτη τη φορά με τις μάσκες των παιδιών στα σχολεία.

«Απλά χρησιμοποίησαν το καλούπι για Γκαραζόπορτες!!!» σχολιάζει δηκτικά μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης μιας και όπως έγινε γνωστό μια εταιρεία… αλουμινίου ανέλαβε να παρασκευάσει τις μάσκες.

Και βέβαια ο πρώην αν. Υπ. Υγείας, δεν παραλείπει να σχολιάσει και μια…«λεπτομέρεια» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ότι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας ήταν στενός φίλος του Κυριάκου Μητσοάκη.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση που έκανε στο facebook

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ.Το γλέντι ξεκινάει απόψε!!!

….Είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ!!!

Με τέτοια εμπειρία στην βιοϊατρική τεχνολογία όπως φαίνεται στο σάιτ της εταιρείας, ποιος θα μπορούσε να κατασκευάσει καλύτερα τις μάσκες που δόθηκαν στα παιδιά των σχολείων σήμερα;;

Απλα χρησιμοποίησαν το καλούπι για Γκαραζόπορτες!!! Έβαλαν ύφασμα αντί για αλουμίνιο,συνέδεσαν κι ένα βρακολαστιχο και ΕΤΟΙΜΟ το προϊόν-ασπίδα στον κορωναϊό,μοντέλο «σκοιλ ελλοικικου GSXR-XXL”

ΥΓ Μικρή και άνευ αξιας η λεπτομέρεια,πως ο ιδιοκτήτης(Γιάννης Καντωνιας) φέρεται ως στενός φίλος του Κυριακου Μητσοτακη ….

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

1 × five =

Top