Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Έξαλλος με Μητσοτάκη ο Μητροπολίτης Σταγών για το “πάρτι” με Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου: Προσβάλει όλους εμάς που υπακούσαμε στα μέτρα, από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησίες (vid)

Έξαλλος με Μητσοτάκη ο Μητροπολίτης Σταγών για το “πάρτι” με Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου: Προσβάλει όλους εμάς που υπακούσαμε στα μέτρα, από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησίες (vid)

Αντιδράσεις και στους κόλπους της Εκκλησίας έχει προκαλέσει το “πάρτι” που έστησαν χθες ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο Κυρ.Μητσοτάκης με την Άλκηστη Πρτωτοψάλτη στην καρότσα φορτηγού να τραγουδάει έξω από το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό να βγαίνει να την χειροκροτήσει εν μέσω πλήθους (κυρίως) φωτογράφων, αποδεικνύοντας εύγλωττα ότι οι νόμου και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και συνωστισμού δεν ισχύουν για τους ανθρώπους που με περισσή ευκολία κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες που “Μένουν Σπίτι” και έδωσαν μάλιστα και 20 εκ. ευρώ στα ΜΜΕ για να μεταδώσουν αυτό ακριβώς το μήνυμα…

Συγκεκριμένα, στο σημερινό του κήρυγμα ο Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος στράφηκε εναντίον της κυβέρνησης και του Κυρ.Μητσοτάκη εμφανώς ενοχλημένος από τη “φιέστα” με την Πρωτοψάλτη έξω από το Μαξίμου, λέγοντας μάλιστα είναι προσβλητικό το ότι “δεν βγήκαν επιτάφιοι και λιτανείες εικόνων αλλά γίνονται αυτά στην Αθήνα” και καταλήγοντας ότι “εμείς από σήμερα ανοίγουμε τις πόρτες στις εκκλησίες και είμαστε εδώ για να απολογηθούμε σε όποιον έχει το παράπονό του“!

«Αὐτὲς τὶς μέρες κάναμε ὑπακοὴ στὸ κράτος γιὰ τὴν ἀσφάλεια ὅλων μας καὶ τηρήσαμε τὰ μέτρα, σφραγίσαμε τὶς ἐκκλησίες σταματήσαμε τὶς καμπάνες κλπ. Ὅμως εἴδαμε χθες, αὐτοὺς πού θεσπίσαν τοὺς νόμους μὲ πρῶτο καί καλύτερο τὸν πρωθυπουργὸ, νὰ ἔχουν συνωστιστεῖ μαζὶ μὲ τοὺς συνεργάτες του καί πολλοὺς ἄλλους, ὥστε νὰ ἀκούσουν μία περιφερομένη συναυλία.

Χωρὶς τὰ μέτρα ἀσφάλειας χωρὶς τὶς ἀποστάσεις κλπ. Δὲν γίνεται νὰ ὑπάρχουνε δύο μέτρα καὶ δύο σταθμά. Γι’αυτό καὶ ἐμεῖς ἀπὸ σήμερα ἀνοίγουμε τὶς ἐκκλησιὲς μας καὶ εἴμαστε ἐδῶ ὥστε ὅποιος θέλει νὰ ἔρθει νὰ μᾶς ζητήσει τὸ λόγο».

με πληροφορίες από anatropinews.gr

One thought on “Έξαλλος με Μητσοτάκη ο Μητροπολίτης Σταγών για το “πάρτι” με Πρωτοψάλτη στο Μαξίμου: Προσβάλει όλους εμάς που υπακούσαμε στα μέτρα, από σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησίες (vid)

Leave a Reply

9 − 3 =

Top