Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Έξαλλοι στο Ποτάμι με το Θεοδωρικάκο! “Καλεί ανοιχτά σε αποστασία – Δεν έμαθε τίποτα από τις περιπτώσεις Φωτήλα-Μάρκου”

Έξαλλοι στο Ποτάμι με το Θεοδωρικάκο! “Καλεί ανοιχτά σε αποστασία – Δεν έμαθε τίποτα από τις περιπτώσεις Φωτήλα-Μάρκου”

«Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;» αναφέρει το Ποτάμι.

«Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;» διερωτάται το Ποτάμι.

«Όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή. Δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι. Οσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί» είχε δηλώσει ο Τ. Θεοδωρικάκος.

Πηγή: left.gr

Leave a Reply

Top