Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Ετοιμάζεται να ηγηθεί της «ούλτρα δεξιάς» ! Γιατί έκανε το tweet για την Αλεξία Έβερτ και σε ποιους απευθύνεται

Ετοιμάζεται να ηγηθεί της «ούλτρα δεξιάς» ! Γιατί έκανε το tweet για την Αλεξία Έβερτ και σε ποιους απευθύνεται

Εκ πρώτης όψεως, το διάβημα του Άδωνι Γεωργιάδη να ζητήσει να μην αποπεμφθεί από την θέση της αντιδημάρχου Αθηναίων η Αλεξία Έβερτ ακούγεται πολιτικά αυτοκτονικό, με δεδομένο ότι ακόμη και παραδοσιακοί ψηφοφόροι της ΝΔ προφανώς και διαφωνούν με τους χαρακτηρισμούς «τρωκτικά» και «κατσαρίδες» που απέδωσε η τέως αντιδήμαρχος σε όσους διαδήλωσαν για να τιμήσουν την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ωστόσο, ο Άδωνις έχει… σχέδιο: καταρχάς, ο ίδιος επιθυμεί να ηγηθεί της «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» πτέρυγας της ΝΔ και γενικώς της «ούλτρα δεξιάς» τάσης του κυβερνώντος κόμματος.
Όσοι ανήκουν σ’ αυτή την τάση όχι μόνο δεν ενοχλήθηκαν με όσα είπε η κόρη του αείμνηστου Μιλτιάδη Έβερτ, αλλά μπορεί να τής έλεγαν και… «μπράβο». Κάπως έτσι, κατέστη σαφές, όπως τουλάχιστον λένε στον Neo φιλύποπτες πηγές του στο εσωτερικό της ΝΔ, πως ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε… στόχο και πρόγραμμα να απευθυνθεί στο εσωτερικό της ΝΔ, εξ ού και έγραψε στο twitter: «Η κα Αλεξία Έβερτ είναι μία αληθινή Κυρία με μεγάλη προσφορά στην Αθήνα μας. Προφανώς η οργή των ημερών και η χαλαρότητα του Διαδικτύου την οδήγησαν σε μια απρεπή έκφραση καταδίκης μίας προκλητικής πράξεως του ΚΚΕ. Δεν πρέπει να φύγει από το Δημοτικό Συμβούλιο. «Ο αναμάρτητος…»

Πηγή: matrix24.gr

Leave a Reply

5 × four =

Top