Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Εσείς το ξέρατε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει πάρει Νόμπελ Ειρήνης;

Εσείς το ξέρατε ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει πάρει Νόμπελ Ειρήνης;

Εσείς μπορεί να μην το ξέρατε, αλλά ο Γιώργος Μουρούτης που φροντίζει για την έγκυρη (πάνω από όλα…) ενημέρωσή μας, μας πληροφορεί μέσω social media ότι η Ελλάδα έχει την ευτυχία, εκτός από κάτι ψωρο-Νόμπελ που πήραν ο Σεφέρης (1963) και ο Ελύτης(1979), να έχει κερδίσει άλλο ένα Νόμπελ, χάρη στον “τεράστιο” Αντώνη Σαμαρά!

Τώρα αν εσείς είστε τίποτα άσχετοι που δεν ξέρετε ότι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει κερδίσει Νόμπελ είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Μουρούτης φροντίζει επίσης να ενημερώσει ότι το κέρδισε από κοινού με τους συναδέλφους του για λογαριασμό της ΕΕ το 2012.

Και για να εξηγήσουμε τη συλλογιστική του Γιώργου Μουρούτη:

1ον: η επική δήλωση για το Νόμπελ Σαμαρά ήρθε ως “απάντηση” στις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ να κερδίζουν το Νόμπελ Ειρήνης (πώς λένε τα παιδιά στο νηπιαγωγείο “εμένα το παιχνίδι μου είναι καλύτερο”; αυτό…)

2ον: η ΕΕ πήρε το 2012 το Νόμπελ Ειρήνης για το ρόλο της στην προώθηση της ειρήνης, της συμφιλίωσης, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη. Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 2012; ο Αντώνης Σαμαράς. Άρα; ποιος πήρε βραβείο Νόμπελ; (ελπίζω μετά από τόσες γραμμές να ξέρετε πλέον την απάντηση…)

Αντζελίνα η Συριζαία

Leave a Reply

Top