Είστε εδώ
Home > FAQ media > ΕΡΤ: Το κόψιμο στον Λ. Μενεγάκη όταν πήγε να μιλήσει για το μαύρο, έκανε την εκπομπή … “Πρώτη Είδηση”

ΕΡΤ: Το κόψιμο στον Λ. Μενεγάκη όταν πήγε να μιλήσει για το μαύρο, έκανε την εκπομπή … “Πρώτη Είδηση”

Το παρασκήνιο πίσω από τον θόρυβο της σύγκρουσης στην ΕΡΤ, φέρνει στο φως το έγκυρο typologies.gr; Σύμφωνα με το ρεπόρτάζ, το απρόσμενο επεισόδιο συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρώτη Είδηση”. Ο αθλητικός συντάκτης Λεωνίδας Μενεγάκης και από τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν την εποχή του μαύρου, ήθελε να μιλήσει για την επέτειο του λουκέτου στην ΕΡΤ, το 2013. Η παρουσιάστρια Μαίρη Πολλάλη, τον προέτρεψε να ασχοληθεί αποκλειστικά με τις αθλητικές ειδήσεις και να μην κάνει αναφορά στο μαύρο. Την περίοδο εκείνη η δημοσιογράφος δεν εργαζόταν στην ΕΡΤ, σε αντίθεση με το Λ. Μενεγάκη που βρισκόταν στο Ραδιομέγαρο, συμμετέχοντας ενεργά στον αέρα. Στο διάλειμμα των διαφημίσεων, μπήκε στο στούντιο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτης Καλφαγιάννης, και ζήτησε το λόγο για την απότομη παρέμβαση. Ανέβηκε η ένταση με τον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ να ρωτάει σε έντονο ύφος για το κόψιμο γιατί «έκοψε» -το δημοσιογράφο όταν μιλούσε για το «μαύρο», κατηγορώντας την προσωπικά για «πολύ μεγάλη εμπάθεια». Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η δημοσιογράφος στο FB, στην προσωπική της σελίδα, απάντησε ότι με αυτό το θέμα ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή και ζήτησε τον χαρακτηρισμό «εμπαθής» εναντίον της ΕΡΤ, που της απέδωσε, “τον παρακαλώ να τον πάρει πίσω.”

Σύμφωνα με νεώτερο ρεπορτάζ του typologies.gr από τους δύο παρουσιαστές της “Πρώτης Είδησης”, μόνο η Μαίρη Πολλάλη είχε αυτή την αντίδραση, αφού πρώτα τρεις φορές, διέκοψε τον Λ. Μενεγάκη ο οποίος ήθελε να μιλήσει για τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ. Οι τόνοι υψώθηκαν τόσο από τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη, ο οποίος ζήτησε από τη δημοσιογράφο, στο στούντιο, την ώρα των διαφημίσεων, γιατί είχε αυτή τη στάση έναντι του συγκεκριμένου αθλητικού συντάκτη και η Μαίρη Πολλάλη, η οποία στη συνέχεια δημοσίευσε την ιστορία από τη δική της πλευρά. Σημειώνεται πάντως οτι η πρωινή εκπομπή οδεύει προς το τέλος της καθώς συμπληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που ειχε συμφωνηθεί…

Leave a Reply

Top