Είστε εδώ

“Επιβεβαιώνει” ο Σκουρλέτης:Δεν υπάρχει πλέον θέμα απομάκρυνσης Μουζάλα…” (vid)

Επιβεβαίωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, τις πληροφορίες αλλά και την εκτίμηση που έκανε από την πρώτη στιγμή που “διογκώθηκε” από συγκεκριμένα κέντρα, μια φραση του Γιάννη Μουζάλα, σε μείζον πολιτικό ζήτημα στήριξης της κυβερνητικής συμμαχίας, το the faq. Καθώς και την θέση μας ότι η σύσταση το Σάββατο από τον Πρωθυπουργό του υπερ-ΚΥΣΕΑ Μεταναστευτικής πολιτικής, με την συμμετοχή Καμμένου-Μουζάλα, ήταν η πολιτική πρωτοβουλία για την οποία έκανε λόγο ο πρόεδρος των ΑνΕλλ, αλλά και μια στρατηγική κίνηση υψηλής πολιτικής ευφυίας…
«Ψήφο εμπιστοσύνης» στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα έδωσε μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης.
«Θεωρώ ότι δεν γεννιέται κανένα πολιτικό ζήτημα. Εάν πράγματι είμαστε ώριμοι θα πρέπει να θεωρούμε ότι έχει κλείσει αυτό το θέμα και νομίζω πως έχει κλείσει. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να φύγει», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, ενώ για το ενδεχόμενο παραίτησης του Πάνου Κάμμενου εκτίμησε ότι «από τη στιγμή που δόθηκαν τόσο καθαρές απαντήσεις δεν τίθεται κανένα θέμα».
Ο υπουργός Περιβάλλοντος τόνισε ότι ο Γιάννης Μουζάλας «είναι ένας από τους πιο πετυχημένους υπουργούς», σημειώνοντας ότι «μέσα σε αυτές τις πολύ δύσκολες συνθήκες διαχειρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» το προσφυγικό.

Με πληροφορίες από koutipandoras.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *