Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιβεβαίωση ότι ήταν υποψήφιος για τους συνδυασμούς της ΝΔ! Σπυράκη για Μπογδάνο: “Δεν θα είναι υποψήφιος – Τέτοιες συμπεριφορές δε γίνονται ανεκτές”

Επιβεβαίωση ότι ήταν υποψήφιος για τους συνδυασμούς της ΝΔ! Σπυράκη για Μπογδάνο: “Δεν θα είναι υποψήφιος – Τέτοιες συμπεριφορές δε γίνονται ανεκτές”

«Δεν θα είναι υποψήφιος. Τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές από τη ΝΔ». Επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ ότι ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος έφθασε μέχρι τον προθάλαμο των συνδυασμών της ΝΔ και τελικά ένα … τανκ, το “τανκ που θα στόχευε την ΕΡΤ”, στάθηκε εμπόδιο στην επίσημη ενταξή του σε αυτά… Το ερώτημα είναι βεβαια, ποιος ή ποιοι “προξένευαν” την συμμετοχή του δημοσιογράφου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, αλλά και ποιοι και γιατί, τελικά μεσολάβησαν για το κόψιμό του… Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ( Αυγουστο) ο δημοσιογραφος είχε προκαλέσει σάλο σε εκπομπή στο Θέμα Radio 104.6 ορμώμενος από την επέτειο του Γερμανοσοβιετικού Σύμφωνου μη Επίθεσης ή Σύμφωνου Μολότωφ – Ρίμπεντροπ είχε παίξει τον ύμνο των SS, ενώ στη συνέχεια ακουγόταν και η φωνή του Στάλιν.Η επιλογή του δημοσιογράφου έχει προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων και αντιδράσεων στα social media.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr τα τελευταία 24ωρα, υπήρξαν ζωηρές αντιδράσεις εντός της ΝΔ, ύστερα από ένα επίμαχο tweet του γνωστού δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την ΕΡΤ, με αποτέλεσμα ν’ ακουστούν δεύτερες σκέψεις που έφτασαν ως το γραφείο του προέδρου.
Πηγές, της ΝΔ υπενθύμιζαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δηλώσει σε ανύποπτο χρόνο την ενόχλησή του για περιπτώσεις στελεχών που αυτοανακηρύσσονται υποψήφιοι βουλευτές, στέλνοντας, μάλιστα, σαφές μήνυμα ότι δεν θ’ ανεχθεί περιπτώσεις υποψηφίων για τις οποίες δεν υπάρχει η «βούλα» του κόμματος.
Έτσι, σήμερα η Μαρία Σπυράκη δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ.

Πηγή: newsit.gr

Leave a Reply

Top