Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επιστολές με τις οποίες ζητούν να προσμετρώνται τα ονόματά τους στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στα ν/σ που δεν χρειάζονται ονομαστικές ψηφοφορίες απέστειλαν στον ΠτΒ οι “6” ανεξάρτητοι που στηρίζουν την κυβέρνηση

Επιστολές με τις οποίες ζητούν να προσμετρώνται τα ονόματά τους στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στα ν/σ που δεν χρειάζονται ονομαστικές ψηφοφορίες απέστειλαν στον ΠτΒ οι “6” ανεξάρτητοι που στηρίζουν την κυβέρνηση

Κλείδωσε η πλειοψηφία των “151” για όλες τις ψηφοφορίες και τις Επιτροπές. Πριν από λίγο ο προεδρεύων της Βουλής διάβασε τις ανακοινώσεις των έξι βουλευτών. Πρόκειται για τους έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Είναι οι: Κώστας Ζουράρις, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Βασίλης Κόκκαλης.

Πιο συγκεκριμένα οι έξι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής του ζητούν να προσμετρώνται τα ονόματά τους στα νομοσχέδια που δεν χρειάζονται ονομαστικές ψηφοφορίες.

Συγκεκριμένα, με επιστολές προς το Σώμα που διάβασε κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Τ. Κουράκης, οι «6» δήλωσαν πως σε συνέχεια της θετικής ψήφου στην πρόταση εμπιστοσύνης και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, εφεξής η ψήφος τους θα προσμετράται με αυτές της συμπολίτευσης.

Με τον τρόπο αυτό, οι κ.κ. Παπακώστα, Κόκκαλης, Κουντουρά, Παπαχριστόπουλος, Ζουράρις και Δανέλλης, ουσιαστικά μπορούν πλέον να υπολογίζονται στην πλειοψηφία, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πραγματοποιείται ονομαστική ψηφοφορία για να διαπιστωθεί η πλειοψηφία.

Με πληροφορίες από Newpost.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Επιστολές με τις οποίες ζητούν να προσμετρώνται τα ονόματά τους στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στα ν/σ που δεν χρειάζονται ονομαστικές ψηφοφορίες απέστειλαν στον ΠτΒ οι “6” ανεξάρτητοι που στηρίζουν την κυβέρνηση

Leave a Reply

Top